Loopbaanontwikkeling binnen TNO

Wil jij je stempel drukken op onze tijd? Overheden en bedrijven helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen? Bij TNO kun je vele kanten op, als starter en ook wanneer je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan.

Vliegende start

Ben je net afgestudeerd of gepromoveerd, dan gaat bij TNO een wereld voor je open. Je kunt jezelf hier ontwikkelen in de diepte en de breedte, of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of is R&D-engineer of projectleider meer iets voor jou? Voor starters hebben we een Talent Development Programme en natuurlijk het Trainee Programma.

Volgende stap in je loopbaan

We zijn altijd op zoek naar ervaren professionals die verbinding kunnen maken met klanten en collega's, op zoek gaan naar nieuwe markten en zich blijven ontwikkelen in hun carrière. Die een visie hebben op technologische innovatie, oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen, klantbehoefte weten om te zetten in business opportunities, en strategische partnerships ontwikkelen en onderhouden.

Kies je eigen weg

Bij TNO hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt zelf een grote vrijheid en verantwoordelijkheid bij het uitstippelen van jouw carrièrepad. Vanaf het moment dat je bij TNO komt werken, is er alle aandacht voor talent- en loopbaanontwikkeling. Volg je hart en haal eruit wat erin zit, voor jezelf en voor de samenleving.

Onboarding

Als je bij TNO komt werken, volg je een uitgebreid introductie- en opleidingsprogramma om je hier zo snel mogelijk thuis te laten voelen.