Direct naar de inhoud

Starter bij TNO? Ontdek het Talent Development Programme

Kom je bij TNO werken als junior scientist, dan neem je automatisch deel aan het Talent Development Programme. Een mooie kans om je verder te ontwikkelen als mens en als professional. Ook nemen we je mee in de wereld van TNO en ontdek je wat het werken als junior onderzoeker bij ons precies inhoudt. Het programma start na je indiensttreding en duurt twee jaar.

Geen traineeprogramma en geen vacature

Om meteen maar even de verwarring weg te nemen: dit talentprogramma is geen traineeprogramma. Het Talent Development Programme (TDP) is bedoeld voor alle nieuwe collega’s in een startersfunctie. Tijdens het programma blijf je (meestal) in de functie werken waarop je solliciteerde. Dit betekent dat het TDP geen vacature is waar je op kunt reageren, maar onderdeel van alle startersvacatures.

Wat is het Talent Development Programme dan wel?

Zie het als een starterspakket voor het werken bij TNO. Misschien heb je nog maar weinig of zelfs helemaal geen werkervaring. Dan kan er best veel op je af komen. Tijdens het programma begeleiden we je onderweg. Daarbij is veel aandacht voor de ontwikkeling van competenties die goed van pas komen in je baan als junior onderzoeker.

Wat je in het kort kunt verwachten

  • Handvatten om je versneld te ontwikkelen: monitoring door je manager en HR, training, coaching en learning on the job.
  • Maatwerk: we nodigen je uit om je ontwikkelwensen en ambities te delen, en sluiten daar het programma op aan.
  • Een groot netwerk van (junior) collega’s met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Bijvoorbeeld via [email protected] – hier ontmoet je alle nieuwe mensen – en Jong TNO.

Benieuwd wie je voorgingen? Lees de verhalen van andere TNO’ers.

Vul jouw backpack met nieuwe ervaringen

Werken bij TNO is als een mooie reis: een verrijking voor je leven. Op inhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Andersom dagen we jou graag uit om ook aan TNO iets toe te voegen, waardoor onze bijdrage aan de wereld van morgen nog groter wordt.

Zie je het voor je?

Kijk dan snel of we een leuke startersvacature voor jou hebben. Wil je meer weten over het Talent Development Programme? Neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de betreffende vacature.

Algemeen

Start bij TNO als trainee

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Hoe wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? Hoe groot kan jouw impact zijn? Kijk door de ogen van... Lees verder
Vacatures

Vacatures

Lees verder
Studenten en starters

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.