Onze expertise in flexibele en vrije-vormproducten

Thema:
Nieuwe productietechnologieën
Future electronics

Flexibele en vrije-vormproducten zijn de sleutel tot baanbrekende technologieën en toepassingen die ervoor zorgen dat er nieuwe waardeketens ontstaan en de algehele gezondheid van mensen verbetert. We zijn al meer dan 25 jaar actief in dit domein en hebben de kennis, de expertise en het netwerk opgebouwd om revolutionaire producten te ontwikkelen. En om het hele ecosysteem van de industrie te ondersteunen en vooruit te helpen.

Expertise die vooruithelpt

We hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van de nieuwste flexibele en vrije-vormproducten. Daarom worden we erkend als een van de leiders op dit gebied. Bovendien hebben we veel verschillende innovatiemodellen die we op de specifieke behoeften en ambities van een bedrijf kunnen afstemmen.
Dit, in combinatie met een heel ecosysteem aan partners en een zij-aan-zijwerkrelatie met klanten, maakt ons bij uitstek geschikt om bedrijven te ondersteunen bij de ontwikkeling van producten en innovaties. We bieden veel meer dan alleen rapporten en onderzoek. We kunnen zelfs 'proof-of-concept'-modellen en levensvatbare producten opleveren.

We brengen onze enorme kennis en uitgebreide netwerk met ons mee om de grootste uitdagingen in de industrie aan te pakken. Of we nu deel uitmaken van een-op-eensamenwerkingen of van grotere consortia. Ons primaire doel is om de industrie vooruit te helpen en de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren met technologie.

Flexibele elektronica

Bij Holst Centre passen we onze expertise toe om hybride geprinte elektronica en dunne-filmelektronica te ontwikkelen die de toekomst van flexibele elektronica vandaag al verwezenlijken. Met een uitgebreide infrastructuur en een uitgebreid ecosysteem past Holst Centre zijn expertise in flexibele elektronica toe om baanbrekende innovaties te realiseren in toepassingen variërend van vastestofbatterijen tot 'Internet of Things'-apparaten en medische hulpmiddelen.

Gezondheid en voeding op maat

3D-printtechnologie om voeding en medicijnen op maat te maken mag dan nieuw zijn op de markt, wij werken al tientallen jaren aan de technologie die dit mogelijk maakt. Of het nu gaat om ons eigen onderzoek naar 3D Pharma printing of om het werk van het Digital Food Processing Initiative op het gebied van 3D-geprint voedsel, onze expertise draagt bij aan een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Flexibele en vrije-vormproducten helpen de toekomst van de industrie en de menselijke ontwikkeling en gezondheid vormgeven. Maar alleen met de juiste partners, het juiste netwerk en de juiste expertise brengen we deze baanbrekende technologie naar de voorgrond. We staan te popelen om onze decennialange expertise voor jou in te zetten en om samen de hele industrie vooruit te helpen, innovatie na innovatie.

Laat je verder inspireren

6 resultaten, getoond 1 t/m 5

TNO ontwikkelt eerste methode voor volledig circulaire elektronica

Informatietype:
Nieuws
25 april 2024
TNO ontwikkelt nieuwe methode om electronica beter te kunnen recyclen na levensduur.

TNO lanceert spin-off AIKON Health voor draagbare monitoring gezondheid

Informatietype:
Nieuws
13 september 2023

Komen plantaardige eiwitten straks gewoon uit de 3D printer?

Informatietype:
Insight
22 februari 2023

Hybride geprinte electronica

Informatietype:
Artikel

De toekomst van 3D-geprint voedsel

Informatietype:
Artikel