Start bij TNO als trainee

Wil jij een brede start van je loopbaan waarbij je kan ontdekken welke functies en vakgebieden jou het beste liggen? Dan is dit jouw tijd om bij TNO aan de slag te gaan als trainee. Vanaf de eerste dag ben je bezig met toegepast onderzoek, met projecten waarmee je bijdraagt aan een duurzamere, gezondere en veiligere wereld. Tegelijkertijd werk jij aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling, om zo te ontdekken waar jouw talenten en ambities liggen.

Traineeship start 1 februari 2024

Solliciteer nu voor het traineeship programma.

Over het trainee programma

Bij TNO kom je te werken binnen een toonaangevende onderzoeksorganisatie, waar je met collega’s werkt aan innovaties waarmee je een stempel kan drukken op deze tijd. Dat innoveren gebeurt binnen verschillende afdelingen, met de modernste faciliteiten en samen met collega’s die gedreven zijn om te innoveren en elk hun eigen specialisme hebben: van defensie en veiligheid tot de digitale samenleving.

Het TNO-traineeprogramma bied je de mogelijkheid om in twee jaar tijd te verkennen wat het beste bij jou past. Het programma is zo ingericht dat je op drie verschillende plekken komt te werken – en daarbij neem jij het voortouw. Er zijn binnen TNO ruim zestig afdelingen en vier functierollen, dus dat biedt veel mogelijkheden.

Zo kan je bijvoorbeeld beginnen op het thema gezonde samenleving, vervolgens ga je als projectleider aan de slag gaan bij een stafafdeling, om je traineeprogramma te eindigen als consultant in een team die zich bezighoudt met de energie- en materialentransitie. Kortom: jij kan zelf het traineeprogramma vormgeven op basis van jouw talenten en ambities. Zo leer je tegelijkertijd de organisatie goed kennen en heb je een mooie stap gezet in je loopbaan bij TNO.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een belangrijk onderdeel van het traineeship is jouw eigen groei. Wat je talent of ambitie ook is, je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Om dat te faciliteren krijg je een persoonlijke coach toegewezen, zijn er intervisiebijeenkomsten, en volg je trainingen, cursussen en workshops die gericht zijn op jou als trainee.

Met elke innovatie draag ook jij bij aan het leven van morgen. Begin daarom als TNO-trainee en werk met ons aan een toekomst die duurzamer, veiliger en slimmer is. Druk jouw stempel op deze tijd en word Tijdmaker bij TNO!

Wat wij bieden

  • De mogelijkheid om in verschillende specialistische groepen te werken aan de concrete oplossingen van deze tijd, samen met collega’s die experts zijn in hun vakgebied.
  • De mogelijkheid om te verkennen en jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
  • Drie verschillende werkplekken in verschillende vakgebieden en functierollen.
  • Een fulltime functie met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Uitzicht op een vaste baan bij TNO.

Ben jij in april 2023 maximaal twee jaar geleden afgestudeerd, heb je een Masterdiploma (Msc.) op zak en wil jij graag bij TNO aan de slag aan trainee? Solliciteer dan direct voor het traineeship.

Heb je nog vragen?

Neem dan een kijkje op de pagina met veelgestelde vragen.