Sollicitatieproces

Ben jij er klaar voor om jouw stempel te drukken op onze tijd? We nodigen je van harte uit om te solliciteren op een van onze vacatures. Op deze pagina lees je hoe solliciteren bij TNO werkt.

Stap 1: Solliciteer via onze site

Zodra je hebt gesolliciteerd voor een functie bij TNO, ontvang je een bevestigingsmail van de ontvangst van je sollicitatie. Dit is het begin van onze gezamenlijke recruitmentreis!

Stap 2: Beoordeling van je sollicitatie

Na een positieve beoordeling van je CV en motivatie word je voorgedragen aan het recruitmentteam.

* Mocht het niet de perfecte match zijn voor deze rol, wees niet ontmoedigd. We raden je aan je in te schrijven voor onze job alerts. Zo ben je als eerste op de hoogte van toekomstige vacatures die aansluiten bij jouw expertise en carrièredoelen.

Stap 3: Gespreksproces

Het aantal gesprekken varieert en is afhankelijk van de functie en de afdeling. Als onderdeel van het proces vragen we je soms om een online assessment te doen. Of om een presentatie voor te bereiden. De recruiter zal je hierover informeren.

* Om je te helpen bij je voorbereiding op het assessment hebben we een oefenwebsite.

Stap 4: Aanbod

Wanneer onze ambities overeenkomen en we een wederzijdse match zien, nodigen we je uit voor een uitgebreid gesprek over de arbeidsvoorwaarden van TNO.

Stap 5: Welkom bij TNO

Wanneer je het aanbod hebt geaccepteerd, start het onboarding proces. Gefeliciteerd! Nu is het tijd om jouw stempel te drukken op onze tijd.

* Als nieuwe collega van TNO kun je onze onboarding app downloaden. Deze app bevat een schat aan informatie, waarin je we alles vertellen over werken bij TNO!