Professionals

Je kijkt naar de wereld om je heen en het is zonneklaar: dit is de tijd voor toegepast onderzoek. De technologische ontwikkelingen zitten in een stroomversnelling en er liggen enorm veel kansen om een stempel te drukken op onze tijd – en daar wil jij aan bijdragen. Je wil onderzoeken en ontdekken, meten en weten, testen en bevestigen. Om zo de wereld duurzamer, gezonder en veiliger te maken.

Onze innovatiekracht om daadwerkelijk met oplossingen en toepassingen te komen, is uniek in Nederland. Wij jagen de technologische ontwikkelingen aan, maar passen ze ook zo toe dat iedereen er baat bij heeft – want het is onze missie om het Nederlands welzijn te verhogen en de concurrentiekracht van onze bedrijven te versterken. Bij TNO krijg je daarom de vrijheid om te innoveren, om de verbinding aan te gaan met experts binnen en buiten TNO, om van elkaar te leren en samen verder te denken.

Wetenschapper/onderzoeker

Als onderzoeker verricht je onderzoek voor onze klanten: overheidsinstanties, kennisinstellingen en bedrijven. Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderzoek en stuurt de onderzoeksrichting bij wanneer nodig. De onderzoeksresultaten presenteer je op congressen en publiceer je in academische tijdschriften.

Projectmanagers

Als Projectmanager organiseer en plan je het onderzoek, monitor je de voortgang, bewaak je het budget en ben je verantwoordelijk voor de resultaten. Daarnaast breng je de kaders en belangen van de betrokken partijen in kaart, achterhaal je de behoefte achter de onderzoeksvraag én coach je vaak diverse en multidisciplinaire teams van onderzoekers en experts.

Systems engineer

Onze System Engineers werken het functionele concept uit tot een systeemontwerp, om dat vervolgens te implementeren in hard- en software. Ze ontwikkelen daarnaast praktische implementaties met behulp van bijvoorbeeld haalbaarheidstesten.

Business developers

In de rol van Business Developer initieer je samenwerkingen met (internationale) partijen die hun producten of processen willen innoveren. Jouw doel? Nieuwe onderzoeksopdrachten binnenhalen of organisaties aanhaken bij een lopend onderzoek.

Job alert

Als eerst op de hoogte van nieuwe vacatures bij TNO? Maak een job alert aan en blijf automatisch per e-mail op de hoogte van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.