Professionals

Werken bij TNO is bijdragen aan de wereld van morgen. Als professional wordt je alle kans geboden jezelf te ontwikkelen en je carrière steeds een nieuwe impuls te geven. We zijn altijd op zoek naar talentvolle onderzoekers, consultants en business developers. Maar net zo goed naar experts op het gebied van communicatie, legal of HR.

Systems engineer

Ben jij een expert in systeem engineering voor elektronische systemen? En wil je je kennis inzetten voor maatschappelijke impact? Bij TNO draag je met jouw innovaties en ontwikkelingen bij aan een betere, digitalere toekomst.

Wetenschapper/onderzoeker

Bijdragen aan een betere toekomst als wetenschapper of onderzoeker. Bij TNO vind je alles wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw ambitie. In welke carrièrefase je je ook bevindt.

Business developers

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als business developer en vind je impact maken met je werk belangrijk? Dan ben je bij TNO aan het juiste adres.

Projectmanagers

Bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals de energietransitie, de digitale transformatie, of onze veiligheid en gezondheid. Zie je het voor je? Als projectmanager bij TNO werk je met toegepast onderzoek aan pragmatische, tastbare oplossingen.