Samen bijdragen aan de wereld van morgen

Al negentig jaar verricht TNO toegepast onderzoek waarmee we de welvaart en welzijn van Nederland bevorderen: van de deltawerken tot vaccinontwikkeling en van het bouwen van slimmere windturbines tot postquantum cryptografie. Dat doen we in opdracht van de overheid en van het bedrijfsleven – maar altijd met het doel om de nieuwste inzichten daadwerkelijk toe te kunnen passen in de praktijk. Als onafhankelijke onderzoeksorganisatie zijn we zo het vliegwiel voor innovatie.

En daar kan jij een waardevolle bijdrage aan leveren.

Met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen

Daarom TNO

TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten en samenleving te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen.

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact

Daarom TNO

Werk aan de wereld van morgen in grensverleggende projecten. Bij TNO help je overheden en bedrijven met innovatieve, praktische, slimme oplossingen.

Volop kansen en zelf de regie over je carrière

Daarom TNO

Bij TNO kun je vele kanten op, als starter en ook wanneer je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan. TNO biedt ruime mogelijkheden aan opleidingen en trainingen.

Job alert

De carrièremogelijkheden binnen TNO zijn zeer divers. Maak een job alert aan om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met recruitment via telefoonnummer +31 (0)88 8668188 of stuur een e-mail naar [email protected].