Samen bijdragen aan de wereld van morgen

_MG_0927-Edit - Copy

Word tijdmaker bij TNO

Druk jouw stempel op onze tijd

Druk jouw stempel op onze tijd

Dit is onze tijd. De tijd om te werken aan een veilige, duurzame, gezonde en digitale wereld. De tijd om van jouw ideeën grensverleggende innovaties te maken. Om zo de samenleving, het bedrijfsleven en overheid verder te brengen. Dit is jouw tijd - of je nou net uit de collegebanken komt en je verder wil verdiepen, of als professional een vervolgstap wil maken.

Wil jij werken aan innovaties waarmee je echt toekomst maakt? Word dan net als alle TNO’ers een Tijdmaker en druk jouw stempel op onze tijd.

Bijdragen aan de concurrentiekracht van Nederland

Daarom TNO

Bij TNO werk jij iedere dag aan innovaties die het welzijn en de concurrentiekracht van Nederland verhogen. Voor de samenleving, het bedrijfsleven en de overheid.

Werken met de allerbeste experts

Daarom TNO

Bij TNO werk je altijd binnen een divers team van experts die aan elkaar gewaagd zijn. Daarbij maak je gebruik van de meest geavanceerde en de modernste (lab)faciliteiten.

Alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Daarom TNO

Jouw ambitie en dromen zijn van belang voor de innovaties die we bij TNO willen doen. Daarom kan je bij ons jezelf op persoonlijk en professioneel vlak continu blijven ontwikkelen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met recruitment via telefoonnummer +31 (0)88 8668188 of stuur een e-mail naar [email protected].