Een stage waarbij je jouw stempel kan drukken op deze tijd

Je volgt nog volop colleges, je doet onderzoeken en je schrijft papers – en nu wil je weten hoe je al die kennis en kunde het beste kan toepassen op de werkvloer. Bij TNO krijg je als stagiair de mogelijkheid om direct mee te werken aan de grote uitdagingen van vandaag en morgen. Bij TNO doen we namelijk toegepast onderzoek, waarbij de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je studie van grote waarde is. Daarom is dit jouw tijd om bij TNO aan de slag te gaan als stagiair en een stempel te drukken op onze tijd.

Waarom je juist bij TNO stage moet lopen

Als stagiair bij TNO krijg jij meteen de kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een duurzame, veilige, gezonde of digitale wereld. Bij TNO werken we namelijk aan praktijkgericht onderzoek, waarbij we de nieuwste inzichten uit de wetenschap vertalen naar toepassingen die van nut zijn voor de maatschappij.

Bij TNO zorgen we ervoor dat stages altijd een waardevolle bijdrage leveren aan lopende projecten, zodat jij als stagiair werkelijk kan bijdragen aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Zo krijg je de vrijheid om met nieuwe ideeën te komen, om te onderzoeken en te innoveren. Want jouw kennis en visie doen er toe.

Als stagiair kom je te werken in een omgeving met de modernste faciliteiten, met collega’s die gedreven zijn om te innoveren. En natuurlijk krijg je een stagebegeleider die met je meedenkt, zowel over de inhoud van je stage als over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien word je automatisch lid van Jong TNO, de jongorganisatie die veel sociale en leerzame activiteiten organiseer voor jonge TNO’ers.

Stage als springplank naar je loopbaan bij TNO

Bij TNO zijn we altijd op zoek naar jong talent, naar mensen die zich vast durven te bijten in de grote uitdagingen van vandaag. Mensen die kunnen verwonderen, verbinden en innoveren.

Een stage is natuurlijk de ideale gelegenheid om kennis te maken met TNO. Bevalt de stage zo goed dat je bij TNO wil werken? Dan heb je alvast een uitstekende voorbereiding gehad en maak je een betere kans als je solliciteert op een van onze startersvacature.

TNO stage: de voordelen

  • Als stagiair bij TNO ben je een volwaardige collega van onze experts en krijg je passende begeleiding.
  • Omdat onze projecten oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken heeft jouw stage een directe maatschappelijke impact.
  • Je krijgt veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan je stage.
  • Je ontvangt een mooie stagevergoeding.
  • Als stagiair ben je automatisch lid van Jong TNO, de organisatie die veel activiteiten organiseert voor collega’s tot 36 jaar.

Als stagiair krijg je een maandelijkse bruto-vergoeding toegekend tussen € 390,- en € 615,- (afhankelijk van het opleidingsniveau).

Stage alert

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe stages of afstudeeropdrachten bij TNO? Maak een job alert aan en blijf automatisch per e-mail op de hoogte van nieuwe stage vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.