Als student of starter bijdragen aan de wereld van morgen

Sta je aan het begin van je carrière en zoek je een stage, traineeplek of startersfunctie waarbij je impact maakt? Ga aan de slag bij TNO en draag direct bij aan een duurzamere, gezondere en veiligere wereld. Volg ons uitgebreide talent- of traineeprogramma en maak je ambities waar.

Ben je (bijna) afgestudeerd of gepromoveerd? Bij TNO hebben we volop stages, traineeplekken en starterfuncties. En niet alleen voor bètastudenten! Bij TNO werken we aan een wereld die duurzamer, veiliger en gezonder is. In grensverleggende projecten draag je bij aan de wereld van morgen, en blijf je ook jezelf ontwikkelen en verbazen. Kom werken bij TNO en zie het voor je.

Waarom kies je voor TNO?

Bij TNO werken we aan een wereld die duurzamer, veiliger en gezonder is. In grensverleggende projecten draag je bij aan de wereld van morgen, en blijf je ook jezelf ontwikkelen en verbazen. Kom werken bij TNO en zie het voor je.

Je blijft je ontwikkelen

Bij TNO werk je aan de toekomst van de maatschappij en ook aan je die van jezelf. Via ons Talent Centre kun je oneindig veel trainingen en cursussen volgen op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling. Voor starters hebben we ook een Talent Development Programme.

Je werkt met inspirerende collega's

Met 10 maatschappelijke aandachtsgebieden, 3.500 collega’s en 26 locaties is TNO een grote organisatie waarin je alle kanten op kunt. Je werkt samen met toonaangevende experts in hun vakgebied, die met hun innovaties regelmatig het nieuws halen.

De personeelsvereniging voor Jong TNO organiseert netwerkevents, cook-alongs en borrels. Ook op zakelijke events kom je elkaar tegen.

Je hebt vrijheid en flexibiliteit

Bij TNO krijg je de vrijheid en mogelijkheden om je eigen pad te kiezen. Zie je een kans? Ga er dan voor. TNO biedt een goed salaris en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en de vrijheid om vanuit huis te werken.