Technologie en wetenschap

Als wetenschappers zijn we continu bezig met vernieuwing. We werken aan nieuwe technologieën en brengen innovaties naar de markt. Voor een veilige, duurzame en concurrerende Nederlandse industrie.

Laboratoria

Ons onderzoek vindt slechts deels plaats in een kantooromgeving. Het échte werk wordt natuurlijk gedaan in onze laboratoria. De TNO-labs zijn uitgerust met de laatste technologieën. Zo genereren we impactvol en kwalitatief hoogstaand onderzoek voor onze klanten en partners.

Technologieën

Nieuwe technologieën helpen onze maatschappij vooruit. Bij TNO werken we daarom dagelijks aan de nieuwste technieken en methoden voor waardevolle innovaties. Ontdek welke technologieën we ontwikkelen.

Tech Transfer

Innovaties en technologie sneller naar de markt brengen. Zodat de maatschappij en het bedrijfsleven technologieën sneller kunnen gebruiken. Dat is het doel van ons Technology Transfer-programma.

Octrooien en licenties

Het innovatieve onderzoek van TNO leidt tot vele uitvindingen voor nieuwe producten en productieprocessen. Om de marktkansen hiervan te vergroten voeren wij een actief beleid in het beschermen van intellectuele eigendommen.