Starter bij TNO? Ontdek het Talent Development Programme

TNO krijg je als starter volop de ruimte om grenzen te verleggen, om stappen te zetten in je professionele ontwikkeling en om je kennis en kunde te vergroten. Want alleen zo kan jij een stempel op deze tijd drukken. Om dit te faciliteren, hebben we het Talent Development Programme opgericht. Hier bij heb je de autonomie om je eigen leertraject vorm te geven. Bovendien nemen we je mee in de wereld van TNO, want als starter kan er best een hoop op je afkomen. Het programma begint automatisch na je indiensttreding en duurt twee jaar.

Wat je precies kunt verwachten

Het Talent Development Programme is een belangrijk onderdeel van je eerste functie bij TNO. Het zorgt voor een goede landing binnen de organisatie en geeft jou een basis van waaruit jij je verder kan ontwikkelen. Maar wat kan je nou precies verwachten?

Bij het Talent Development Programme staan jouw ontwikkelwensen en ambities centraal. Daarom nodigen we je uit om het voortouw te nemen, en wij sluiten daar het programma op aan. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren en jou precies datgeen bieden waar je behoefte aan hebt. Zo krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen, kan je altijd sparren met je manager over het versterken van je competenties – en natuurlijk leer je het meeste gewoon tijdens je werk.

Daarnaast faciliteert het programma een groot netwerk van (startende) collega’s met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Bijvoorbeeld via Hello@TNO – hier ontmoet je alle nieuwe mensen – en Jong TNO.