Maak impact als systems engineer

Ben jij een expert in systeem engineering? En wil jij jouw kennis inzetten voor grensverleggende innnovaties waarme je echt toekomst maakt?  Bij TNO druk je een stempel op onze tijd.

Bekijk onze vacatures voor systems engineers

Kom werken bij TNO als systems engineer en druk jouw stempel op onze tijd

Werk bijvoorbeeld mee aan het bruikbaar maken van quantumtechnologie voor dagelijkse toepassingen. Of aan het gebruik van satellietcommunicatie. Bij TNO ontwikkel je je in de richting van jouw voorkeur. Wat je ambitie ook is.

Systems engineering werkzaamheden

Als system engineer werk je vanuit een van de onderzoeksgroepen en werk je samen met collega’s in multidisciplinaire projectteams. Je ontwikkelt nieuwe concepten tot praktische implementaties. Bijvoorbeeld met behulp van haalbaarheidstesten of een beproeving onder operationele omstandigheden. Samen met collega’s combineer, integreer en realiseer je innovaties. Belangrijke innovaties die bijdragen aan de maatschappij. Hierbij werk je het functionele concept uit tot een systeemontwerp en implementeer je dat vervolgens in hard- en software. Zowel in de specificatie- als in de testfase heb je regelmatig contact met de uiteindelijke gebruikers.

Ontdek de voordelen van werken bij TNO

  • Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt
  • Ontwikkelmogelijkheden, volg bijvoorbeeld relevante opleidingen of trainingen
  • Een professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega’s