Computer science

Dit is de tijd van computer science. Van slimme IT technologiëen en van software die innovaties verder brengt. Ontdek wat we bij TNO doen op het gebied van computer science, of bekijk direct welke vacatures we hebben.

Verhalen van Tijdmakers

Lees Rob's verhaal
"Binnen TNO pas ik mijn resultaten toe op kritieke infrastructuren om deze beter bestand te maken tegen zowel storingen als aanvallen."
Rob Kooij - Senior scientist
Lees Frank's verhaal
"Onze werkzaamheden zijn momenteel vooral gericht op het vinden van nieuwe berekeningstechnieken voor optimalisatie en machine learning met de quantumcomputer"
Frank Phillipson - Professor – optimisation and quantum algorithms
Lees Twan's verhaal
"Mijn hart ligt bij het verbeteren van het ontwerp van embedded en cyber-fysieke systemen. Deze systemen staan aan de basis van onze slimme samenleving."
Twan Basten - Hoogleraar Computational models

Benieuwd naar de ervaringen van TNO'ers?

Job alert

Staat jouw droomfunctie hier niet bij? Ga in gesprek met onze recruiter of maak een job alert aan om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.

Vragen?

Meer weten over vacatures in het vakgebied 'computer science'? Ga in gesprek met onze recruiter Eric Atuahene om samen te kijken naar een passende functie voor jou.