Automotive & Mobiliteit

Dit is de tijd om te werken aan duurzame mobiliteit. Aan schone voertuigen, efficiënte mobiliteitssystemen en emissieloze logistiek. Dit is jouw kans om een stempel te drukken op onze tijd. Ontdek wat we bij TNO doen om de mobiliteit duurzaam te maken, of bekijk direct welke vacatures we hebben.

Bij TNO alles uit de kast om de uitstoot van broeikasgassen door het wegverkeer te verminderen met 80 procent. Ons doel is dat de logistiek in 2050 naar ‘zero emission’ gaat. Om dit alles voor elkaar te krijgen, zijn we volop aan het innoveren. We ontwikkelen modellen, vergaren data en komen met slimme oplossingen om de mobiliteit duurzamer, efficiënter en toegankelijker te maken.

Verhalen van Tijdmakers

Sri Ganesan
"Met disruptieve concepten wil ik bijdragen aan duurzame mobiliteit"
Sri Ganesan - Mobility consultant

Benieuwd naar de ervaringen van TNO'ers?

Job alert

Staat jouw droomfunctie hier niet bij? Ga in gesprek met onze recruiter of maak een job alert aan om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.

Vragen?

Meer weten over vacatures in het vakgebied 'automotive & mobiliteit'? Ga in gesprek met onze recruiters Heleen Stork of Brahim Dagdaoui om samen te kijken naar een passende functie voor jou.