Corporate recruiters

Lees de verhalen en adviezen van onze recruiters over het werken bij TNO.

Brahim Dagdaoui

‘Als je je kansen pakt, kun je bij TNO veel bereiken’ - Recruiter Brahim Dagdaoui heeft een neus voor talent en zorgt ervoor dat wetenschappers bij TNO een plek vinden waar ze zich kunnen ontplooien en kunnen werken aan baanbrekende innovaties.

Yvonne Pribnow

“TNO is een grote snoepwinkel”. Yvonne Pribnow is senior recruiter voor de units ICT en Strategische Analyses & Beleid. Vooral voor de eerste is het een hele uitdaging om de allerbeste onderzoekers te vinden.

Marco van Tongeren

"Alleen intuïtie is niet genoeg” - Corporate recruiter Marco van Tongeren heeft onder meer voor TNO gekozen om zich verder te ontwikkelen. Laat dat nu ook een belangrijke drijfveer zijn voor de mensen die hij binnenhaalt.

Heleen Stork

De kandidaat die háár een inhoudelijk relevante vraag stelt is bij Heleen Stork al gauw favoriet! Als ervaren corporate recruiter is Heleen Stork gewend om de vragen te stellen in een sollicitatiegesprek, maar als een kandidaat haar een relevante vraag stelt over de inhoud van het werk, weet ze dat de kans groot is dat ze een echte TNO’er te pakken heeft.

Michaël Declerq

“Bij de perfecte match heb je veel winnaars”. Met zijn ‘superteam’ van recruiters is Michaël Declercq voortdurend op zoek naar talent dat TNO nog sterker maakt. Resulteert dit in een perfecte match, dan gaat de vlag uit.

Jane Duinisveld

“Mijn ideale TNO’er? Een enthousiast en kritisch denker die beseft wat de impact is van ons werk”. Natuurlijk kijkt Jane Duinisveld naar opleiding en ervaring, maar als Corporate Recruiter bij TNO is ze vooral op zoek naar enthousiasme, passie en leergierigheid.

Lara Dimitrovski

“Ik heb misschien wel de vrolijkste baan die er bestaat”. Lara Dimitrovski is als corporate recruiter bij TNO vooral aan de slag voor de unit Building, Infrastructure & Maritime (BI&M). Waar ze op let in een gesprek? Of iemand zichzelf is.

Paul Verschoor

"Als techniek in je DNA zit en je jouw denk- en ontwerpwerk graag in een instrument of toepassing ziet uitmonden." Paul Verschoor is bij TNO recruiter voor de unit Industrie. Hij werft uiteenlopende technici – van natuurkundigen tot instrumentmakers. Allemaal probeert hij ze in te passen in multidisciplinaire teams die werken aan spannende nieuwe toepassingen, vooral voor het bedrijfsleven.

Bouchra Al Lamaakchaoui

De grootste innovaties van deze tijd beginnen met een ingeving van een nieuwsgierige wetenschapper. Beschikken haar kandidaten voldoende over deze eigenschap? Daar is corporate recruiter Bouchra nieuwsgierig naar.

Liza van Gijtenbeek-Volkert

Jordy Leenders