Communication technology

Dit is de tijd om de digitale infrastructuren te optimaliseren. Omdat we door de digitale transitie steeds afhankelijker worden van digitale infrastructuren, innoveren we bij TNO volop op het gebied van communicatie- en informatietechnologie. Ontdek wat we bij TNO doen op dit gebied, of bekijk direct welke vacatures we hebben.

Verhalen van Tijdmakers

Lees Niek's verhaal
"Het mooie van TNO vind ik dat je hier de vrijheid krijgt om zelf je loopbaan vorm te geven"
Niek van Breederode - Teamleider Infrastructuur
Lees Annemieke's verhaal
"Mijn werk bij TNO is al twintig jaar afwisselend en uitdagend. Daardoor blijf ik me ontwikkelen, on-the-job en ook in opleidingen"
Annemieke Kips - Research manager
Karim El Assal
"ik maak van science fiction graag de realiteit. Extended reality is een van de stappen die ervoor zorgen dat we morgen in een wereld leven die we nu in de film zien"
Karim El Assal - Systeem architect en projectmanager

Benieuwd naar de ervaringen van TNO'ers?

Job alert

Staat jouw droomfunctie hier niet bij? Ga in gesprek met onze recruiter of maak een job alert aan om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.

Vragen?

Meer weten over vacatures in het vakgebied 'communicatie- en informatietechnologie'? Ga in gesprek met onze recruiter Bouchra Al Lamaakchaoui om samen te kijken naar een passende functie voor jou.