Units

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Doelgericht innoveren, dat is waar we voor staan. We ontwikkelen kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing. We geloven in gezamenlijke creatie van waarde op maatschappelijk én economisch vlak en richten ons op innovaties voor 6 domeinen.

Mobility & Built Environment

De unit Mobility and Built Environment richt zich primair op het thema duurzame leefomgeving, inclusief gebouwen, infrastructuur en mobiliteit.

Energy & Materials Transition

Deze unit richt zich primair op het thema duurzaamheid in energiesysteem, industrie en materialen.

High Tech Industry

De Nederlandse industrie hoort bij de wereldtop. Innoveren is noodzakelijk om die positie te behouden én om de maatschappij verder te ontwikkelen.

ICT, Strategy & Policy

Deze unit richt zich primair op digitale technologieën en transitiemethodologieën, die zowel centrale kracht als enablers zijn voor de verschillende maatschappelijke uitdagingen en voor economische groeimogelijkheden.

Defensie en veiligheid

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Daarom zetten we onze kennis en technologie in om innovaties te creëren voor mensen die zich inzetten voor onze vrede en veiligheid.

Healthy Living & Work

Ziekten en chronische aandoeningen gerelateerd aan onze leefstijl nemen toe. We moeten daarom op een andere manier naar gezondheid en zorg kijken. En preventie en behandeling combineren.