Direct naar de inhoud

De TNO PhD Community

De TNO PhD Community is een initiatief voor alle promovendi die aan TNO verbonden zijn. Alle evenementen van de TNO PhD Community worden georganiseerd voor en door promovendi. Met de community, die is opgericht in 2020, willen we fungeren als een hub voor promovendi, evenementen organiseren en kansen voor leden creëren.

Alle promovendi die een connectie hebben met TNO kunnen lid worden van de TNO PhD Community.

Kom in contact met andere TNO PhD Community leden op DISCORD

Meld je aan

Waarom zijn we de TNO PhD Community gestart?

Het vinden van je weg bij TNO kan zowel spannend als uitdagend zijn voor promovendi die onderzoek doen bij TNO. Om deze reis te vergemakkelijken hebben de TNO Science Academy en Corporate Science Office de TNO PhD Community opgericht. Als community hebben we drie hoofddoelen. 

Ontwikkeling

Als community willen we de professionele groei van promovendi stimuleren. Omdat er geen vooraf vastgesteld traject is om te promoveren bij TNO, zoeken we naar mogelijkheden voor promovendi die hun professionele vaardigheden willen ontwikkelen. 

Netwerk

We willen de communicatie tussen TNO-promovendi en de bredere TNO-gemeenschap faciliteren, om onder meer kennisdeling en samenwerking te stimuleren.

Impact

We willen de impact versterken die onderzoek van TNO-promovendi kan hebben, zowel binnen TNO als de universiteit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen

Aanmelden

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.