Van medische hulpmiddelen tot naadloze integratie van nieuwe IoT-apparaten tot gepersonaliseerde voedingsmiddelen en medicijnen. Flexibele en free-form producten zijn de sleutel tot baanbrekende technologieën en toepassingen die ervoor zorgen dat er nieuwe waardeketens ontstaan en de algehele gezondheid van mensen verbetert. TNO is al meer dan 25 jaar actief in dit domein en heeft de kennis, de expertise en het netwerk opgebouwd om niet alleen revolutionaire producten te ontwikkelen, maar ook het hele ecosysteem van de industrie te ondersteunen en vooruit te helpen.

Expertise die vooruit helpt

TNO heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van de nieuwste flexibele en free-form producten en wordt daarom erkent als een van de leiders op dit gebied. Bovendien beschikt TNO over een verscheidenheid aan innovatiemodellen die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en ambities van een bedrijf.

Dit, in combinatie met een heel ecosysteem aan partners en een zij-aan-zij-werkrelatie met klanten, maakt TNO bij uitstek geschikt om bedrijven te ondersteunen bij de ontwikkeling van producten en innovaties. TNO biedt veel meer dan alleen rapporten en onderzoek, en kan zelfs proof-of-concept modellen en levensvatbare producten opleveren.

Of TNO nu deel uitmaakt van één-op-één samenwerkingen of van grotere consortia, zij brengt haar enorme kennis en uitgebreide netwerk met zich mee om de grootste uitdagingen in de industrie aan te pakken. Het primaire doel hiervan is het vooruit helpen van de industrie en het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen door middel van technologie.

Flexibele elektronica

Bij Holst Centre wordt de expertise van TNO toegepast om hybride geprinte elektronica en dunnefilm-elektronica te ontwikkelen die de toekomst van flexibele elektronica vandaag al verwezenlijken. Met behulp van een uitgebreide infrastructuur en een uitgebreid ecosysteem past Holst Centre zijn expertise op het gebied van flexibele elektronica toe om baanbrekende innovaties te realiseren in toepassingen variërend van vastestofbatterijen tot IoT-apparaten en medische hulpmiddelen.

Gezondheid en voeding op maat

Het gebruik van 3D-printtechnologie om voeding en medicijnen op maat te maken mag dan nieuw zijn op de markt, TNO werkt al tientallen jaren aan de technologie die dit mogelijk maakt. Of het nu gaat om ons eigen onderzoek naar 3D Pharma printing of om het werk van het Digital Food Processing Initiative op het gebied van 3D-geprint voedsel, de expertise van TNO draagt bij aan een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Flexibele en free-form producten kunnen de toekomst van de industrie en de menselijke ontwikkeling en gezondheid helpen vormgeven. Maar alleen met de juiste partners, het juiste netwerk en de juiste expertise kunnen we deze baanbrekende technologie naar de voorgrond brengen. TNO staat te popelen om haar decennialange expertise voor jou in te zetten en om samen de hele industrie vooruit te helpen, innovatie na innovatie.

Wil je weten hoe flexibele en free-form producten de oplossing kunnen bieden die je zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op voor het antwoord.

Zijn flexibele en free-form producten de oplossing voor jou?

Neem contact met ons op

Contact opnemen
Algemeen

Agenda voor Nederland: 10 inspirerende essays

In de publicatie Agenda voor Nederland zetten 40 wetenschappers - inspired by technology - in 10 essays hun concrete en inspirerende ambities neer voor Nederland. Zij betogen dat als Nederland internationaal... Lees verder

Contact