Direct naar de inhoud

Word ook proefpersoon!

TNO heeft als doel om mensen en kennis te verbinden en zo innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Om dit doel te bereiken voert TNO regelmatig experimenten uit waarvoor proefpersonen nodig zijn. Vaak vinden deze plaats op de TNO-locatie in Soesterberg waar diverse onderzoeksfaciliteiten aanwezig zijn.

De experimenten maken deel uit van onderzoek dat wordt uitgevoerd in opdracht van verschillende klanten zoals het Ministerie van Defensie, de politie en de brandweer. Voorbeelden van experimenten zijn het effect van soorten kleding en methoden om het lichaam te koelen wanneer gewerkt wordt in extreme weersomstandigheden (hitte of kou), onderzoek naar werkbelasting en werkstress en het effect op de fysiologie en cognitie. Ook wordt onderzoek verricht naar (vlieg)simulatoren en geneesmiddelenonderzoek. Kortom, een palet aan interessante onderzoeksactiviteiten waaraan jij, als proefpersoon, actief een bijdrage kunt leveren.

Eisen

In de meeste gevallen zoeken we proefpersonen vanaf 18 jaar. De selectiecriteria voor deelname verschillen per experiment en staan altijd vermeld bij de beschrijving van het experiment. Voor alle experimenten ontvang je een financiële bruto vergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van de duur en het soort experiment.
Daarnaast vergoeden we gemaakte reiskosten op basis van € 0,19 per/km vanaf het woonadres tot een maximum van €15 per bezoek 

Via onderstaande link kun je je aanmelden als proefpersoon. Je wordt dan automatisch van alle experimenten binnen TNO op de hoogte gebracht.

Meld je aan als proefpersoon

Aanmelden

Bekijk de experimenten

Experimenten

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.