Digitale infrastructuren

Met de verdergaande digitale transitie worden we steeds afhankelijker van een optimale digitale infrastructuur. Wij werken aan technologieën om netwerken en platformen te verbinden en variabel in te zetten.

Meer verbinding met digitale infrastructuur

Nederland behoort tot de wereldtop als het gaat om onze digitale infrastructuur, maar er is nog steeds veel inefficiëntie.

Volg de laatste ontwikkelingen

14 resultaten, getoond 1 t/m 5

Consortium Future Network Services wil grotere rol voor Nederland in ontwikkeling 6G

Informatietype:
Nieuws
26 september 2022

Het ministerie van Economische zaken en Klimaat (EZK) en de Topsector ICT steunen het Groeifondsvoorstel van TNO en partners voor het realiseren van het Future Networks Services (FNS) programma.

Hoe Social XR (Extended Reality) afstanden verkleint

Informatietype:
Artikel

Social XR (Extended Reality) is onze levens nu al aan het veranderen. Het combineert alledaagse tech om een inclusieve & sociale realiteit neer te zetten.

Meer verbinding en variabiliteit met digitale infrastructuur

Informatietype:
Artikel
Nederland behoort tot de wereldtop als het gaat om onze digitale infrastructuur, maar er is nog steeds veel inefficiëntie. Lees hoe we dit aanpakken.

Future Network Services: communicatienetwerken voor en door Nederland

Informatietype:
Project
18 mei 2022
De ontwikkeling van Future Network Services (FNS) gaat anders verlopen dan die van eerdere generaties netwerktechnologie. Ontdek hoe wij hieraan bijdragen.

Gaia-X: een Europees initiatief voor meer digitale soevereiniteit

Informatietype:
Project
18 mei 2022
Gaia-X is een initiatief om te zorgen dat gebruikers in de EU beter grip krijgen op hun eigen data en om meer datasoevereiniteit te creëren.