Informatietype:
Evenement
Thema:
Data sharing
Unit:
ICT, Strategy & Policy

Data Sharing Festival: Next level data spaces​

Het Data Sharing Festival brengt nationale- en internationale sprekers en deelnemers samen om onderwerpen op het gebied van privacy, cybersecurity en soevereiniteit te delen voor nieuwe inzichten in het snel ontwikkelende datalandschap. Leer meer over bestaande sectorale initiatieven, nationale en internationale ontwikkelingen en bijvoorbeeld de rol van Europese wetgeving op dit vlak. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om te netwerken en bestaan met name de middagen uit hands on workshops.

Let op: de voertaal van dit evenement is Engels.

Startdatum:
-
Tijd:
08:30 - 17:00
Locatie:
Hotel Postillion Den Haag (naast station Holland Spoor)
Kosten:
€ 55,- per dag

Het programma

Het plenaire programma biedt een uitgebreid overzicht van het state-of-the-art datadelingslandschap in Nederland en daarbuiten. De middagen zijn gereserveerd voor meer gedetailleerde, diepgaande sessies, waarbij er ook ruimte is voor intensieve interactie en samenwerking.

Het festival staat in het teken van het zetten van vervolgstappen in open uitdagingen en zal vervolgens de fakkel doorgeven aan evenementen later dit jaar, met name het Data Spaces Symposium in Frankfurt medio maart. Op deze manier mobiliseren we de kennis, ervaring en energie van het hele ecosysteem om resultaten te behalen.

Op dinsdagavond 6 februari organiseren we de 2e editie van ons Dynamisch Netwerkdiner: een gelegenheid om je netwerk in het datadelingsuniversum te revitaliseren en uit te breiden!

Ontdek meer over het programma

Over de organisatie

TNO organiseert samen met o.a. Centre of Excellence for Data Sharing & Cloud  op 6 en 7 februari het Data Sharing Festival in Den Haag. In samenwerking met een aantal Nederlandse en internationale organisaties als hoofd sponsor, wordt dit een evenement met nationale- en internationale sprekers en deelnemers die alle facetten van het veilig en soeverein delen van data zullen belichten.

Aarzel niet en registreer je nu

Bij registratie heb je de mogelijkheid om eventuele vragen die je tijdens het festival behandeld wilt zien of bijdragen die je wilt leveren, te vermelden. We zullen hier rekening mee houden bij het afronden van de details van het programma. Dus je actieve betrokkenheid bij het Data Sharing Festival kan vandaag beginnen.

Laat je verder inspireren

47 resultaten, getoond 1 - 5

AI in opleiding: FATE ontwikkelt digitale doktersassistent

Informatietype:
Insight
21 mei 2024
Kan de voorspellende kracht van AI helpen bij preventieve zorg? In het project FATE leiden we de digitale doktersassistent van de toekomst op.

Data spaces software certificatie

Informatietype:
Nieuws
13 maart 2024

Bedrijven en kennisinstellingen slaan handen ineen voor ontwikkeling slimme landbouwrobots

Informatietype:
Nieuws
6 maart 2024

Data-doorbraak dwingt zorg tot actie

Informatietype:
Insight
6 februari 2024

De Europese Datatoekomst: Een blik op de Finse aanpak

Informatietype:
Insight
6 februari 2024