Informatietype:
Evenement
Thema:
Duurzame samenleving
Unit:
Energy & Materials Transition

‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ op de Energy & Health Campus

Kom kennis maken met onze locatie in Petten op de Energy & Health Campus tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Op woensdag 22 én zaterdag 25 maart zetten wij samen met NRG, PALLAS, Curium en JRC onze deuren open voor inwoners van Petten, werkzoekenden en geïnteresseerden.

Helaas, je kan je niet meer inschrijven. De Energy & Health Campus heeft helaas geen plaats meer

Startdatum:
-
Tijd:
09:00 - 18:00
Locatie:
Energy & Health Campus, Petten
Kosten:
Gratis, maar aanmelden verplicht

Op maandag 20 en zaterdag 25 maart kan je kennis maken met de bedrijven op de Energy & Health Campus (EHC). Samen met NRG, PALLAS, Curium en JRC werken we hier aan oplossingen, nieuwe technologieën en baanbrekende innovaties op het gebied van duurzame energie en nucleaire geneesmiddelen.

Specifiek als TNO richten wij ons in Petten op de innovatieprogramma’s hernieuwbare elektriciteit (wind- en zonne-energie) en CO2 neutrale industrie.

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen presenteren we onze activiteiten en kan je deelnemen aan onze lab bezoeken.

De groepen van TNO die bezocht worden:

  • Solar Energy: krijg een rondleiding in ons Solar Lab waarin we werken aan de nieuwe generatie zonnecellen en -modules.
  • Biobased & Circular Technologies: bezoek onze vergassings- en biofuels labs zoals onze faciliteit voor zeewier processing.
  • Sustainable Technologies for Industrial Processes: bezoek ons Faraday lab waarin we werken aan grootschalige productie van groene waterstof.

Voor wie?

Ken jij iemand die op zoek is naar werk en geïnteresseerd in innovaties? Of ken je een scholier of student vanaf 16 jaar die zich een beeld wil vormen van zijn of haar toekomstige mogelijkheden? Meld je dan aan via de website van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Wij verwelkomen je graag op 22 of 25 maart.