Informatietype:
Podcast
Thema:
Protection, munitions and weapons
1 aflevering
3 januari 2022

De kunst van het verdwijnen

In deze podcast hoor je alles over de kunst van het verdwijnen! Want onzichtbaar of juiste zichtbaar zijn biedt bescherming. Wat je niet ziet kan jou niet raken en wat je juist wel ziet kun je ontwijken. TNO-ers Judith Dijk en Kemo Agovic vertellen alles over de nieuwste technische innovaties en camouflagetechnieken.

Beschermd door onzichtbaarheid

Waarom is die (on)zichtbaarheid zo belangrijk? En hoe werkt TNO aan onze veiligheid en die van onze militairen? Dat en meer hoor je allemaal in deze podcast.

  • aflevering 1 / 1

Beschermd door onzichtbaarheid - Zie jij het voor je?

Beluister onze podcasts ook op

Laat je verder inspireren

15 resultaten, getoond 11 t/m 15

Stuwstoffen, pyrotechniek en vuurwerk

Informatietype:
Artikel

Wij onderzoeken en testen stuwstoffen voor de verbetering van kanonnen. Daarnaast ontwikkelen en implementeren we pyrotechnische producten.

Bescherming en overlevingsvermogen van marineschepen

Informatietype:
Artikel

Het vermogen van een marineschip om te overleven en operationeel te blijven na een aanval, is van levensbelang voor de marine én de bemanning.

Explosiedreigingen tegengaan

Informatietype:
Artikel

De grootste uitdaging is de race tegen de klok, waarbij we de daders vóór moeten blijven en dreigingen tijdig signaleren en tegengaan.

Munitieveiligheid

Informatietype:
Artikel

TNO levert als 'one-stop shop’ gecombineerde multidisciplinaire expertise met een integrale visie op oplossingen voor munitieveiligheid.

Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire (CBRN) Bescherming

Informatietype:
Artikel

Wereldwijd hebben militaire en civiele autoriteiten steeds meer behoefte aan de beste technologie ter voorkoming en bestrijding van en bescherming tegen aanvallen met chemische of biologische wapens. Wij bieden ondersteuning en advies bij CB-tests.