Event

Ketenintegratie met het Smart Connected Supplier Network (SCSN)

24 jun 2021

Op donderdag 24 juni vanaf 15:00 uur organiseert het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst in samenwerking met Smart Connected Supplier Network (SCSN), de online Technology Update | Smart Supply Network | Data delen in de keten.

Samenwerken in de keten met klanten en leveranciers, hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Samenwerking in leveranciersketens wordt steeds belangrijker. Hierin is het delen van data cruciaal; denk aan facturen, orders, logistieke en technische data, etc. Het verzenden, ontvangen en verwerken van deze ontvangen data is echter kostbaar, inefficiënt en foutgevoelig. SCSN biedt een nieuwe datastandaard én technische infrastructuur die het delen van data in ketens veel efficiënter maakt.

Smart Connected Supplier Network (SCSN)

In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan SCSN met het resultaat dat SCSN nu beschikbaar is als kant-en-klare oplossing. Ondertussen maken er al honderden bedrijven gebruik van en ervaren zij direct het voordeel van snel en foutloos delen van data. Ongeacht hun positie in de supply chain, dus zowel OEM's als 1st tier, 2nd tier suppliers tot en met de groothandels. In dit webinar willen we SCSN in de praktijk laten zien en wat de concrete voordelen zijn van digitaal samenwerken in de keten.

Meld je nu aan

Aanmelden

Voor wie?

Voor maakbedrijven, groothandels en IT-experts die geïnformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot samenwerken in de keten.

Waar?

Live vanuit de Brainport Industries Campus gefilmd en te bekijken via: Technology Update | Smart Supply Network | Data delen in de keten.

TNO-sprekers

Rutger van der Male en Mike de Roode vertellen over de huidige ontwikkelingen van het SCSN.

Verder een introductie innovatieprogramma van Brainport Industries (Stichting SCSN), de Koninklijke Metaalunie over het belang van data delen in de maakindustrie en er zullen diverse eindgebruikers aan het woord zijn over hoe zij SCSN in de praktijk toepassen.

TNO heet je van harte welkom!

Ons werk

Data Sharing: data verzamelen en gebruiken om slim te produceren

Wie concurrerend wil produceren moet ervoor zorgen dat het productieproces flexibel en efficiënt wordt ingericht. Dat vereist slimme combinaties van data uit machines en ICT-systemen. Maar niet alleen... Lees verder
Agenda
Contact

Ir. Mike de Roode

  • Process Mining
  • Business Process Management
  • Compliance
  • Checking
  • Internet of Things