Event

TNO tijdens de Dutch Technology Week

online • 31 mei 2021 - 05 jun 2021

De 10e editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 31 mei tot en met 5 juni 2021. Ook dit jaar is TNO onderdeel van de Dutch Technology Week.

De Dutch Technology Week geeft technologie en de hightech industrie een podium. Hightech is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op!

Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

TNO op de Dutch Technology Week

31 mei – 4 juni           
Smart Industry Jaar event, iedere dag organiseert één van de vier regio’s een sessie over een onderwerp dat alle ondernemers in Nederland aanspreekt. De week wordt afgesloten met een nationaal online event.

1 juni                       
Semicon Innovation Day, twee Engelstalige webinars voor professionals. Sessie A over Ultra clean design and defectivity control. Sessie B over New inspection and metrology technologies.

1 juni                             
TNO Talk door TNO-er Charlotte Kjellander, waarin ze alles vertelt over mensgerichte wearables.

1 juni                              
Speed dates met TNO-ers, leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen alles vragen aan TNO-ers.

2 juni
Official Launch of the Photonic Integration Technology Center (PITC), online lancering van het PITC, met uitleg over fotonica en wat het kan betekenen in ons dagelijks leven.

3 juni                              
Quiz Night, een live stream quiz vol afwisselende thema’s uit de wereld van science & tech.

4 juni                              
Webinar voor basisschoolleerlingen door Directeur Ruimtevaart Kees Buijsrogge ‘Van heelal tot luchtvervuiling, ruimtevaart in een uur!’.

Kijk voor het volledige programma op www.dutchtechnologyweek.com

Graag zien we je daar!

Mysa shirt, Charlotte Kjellander vertelt er alles over tijdens de DTW Talk - Mensgerichte Wearables
Agenda
Contact

Rein Croll, MA

  • Persvoorlichting
  • Woordvoerder
  • Media
  • Voorlichter
  • Pers