Event

Weekend van de Wetenschap en 90 jaar TNO

01 okt 2022 - 02 okt 2022

Dit jaar bestaat TNO 90 jaar en dat vieren we! Met in- en externe activiteiten geven we aandacht aan onze 90ste verjaardag.

Openhuis 1 + 2 oktober

Een van de activiteiten is dat we onze deuren open tijdens het Weekend van de Wetenschap. Ieder jaar staat het eerste weekend van oktober in het teken van de wetenschap en technologie. Tijdens dit weekend openen toffe deelnemers uit het hele land, zoals universiteiten, bibliotheken, musea, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen en bedrijven, de deuren van de wereld van de technologie en wetenschap voor een jong, enthousiast en nieuwsgierig publiek.

Met het openen van onze deuren en het laten zien van films, onderzoeksopstellingen, proefopstellingen én laten zien en (zelf) doen van proeven, tonen we wat voor moois we de afgelopen 90 jaar hebben bereikt en geven we een doorkijk naar wat we de komende jaren willen realiseren. Kom ontdekken wat de wonderbaarlijke wereld van wetenschap en techniek allemaal te bieden heeft.

Meer informatie volgt de komende periode.

Algemeen

TNO 90 Jaar

TNO bestaat in 2022 maar liefst 90 jaar. Onze geboorte vond plaats in mei 1932, toen de TNO-wet officieel in werking trad. Sinds die tijd hebben we als organisatie ongelooflijk veel doorgemaakt én bereikt.... Lees verder