Culturele en internationale diversiteit

De Culturele en Internationale Diversiteit community brengt mensen uit verschillende landen en met verschillende culturele achtergronden samen. We verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is in het verbinden met mensen uit verschillende culturen. We streven ernaar een sterk netwerk te creëren om elkaar te helpen, bewustzijn te creëren binnen TNO en TNO te ondersteunen in het worden van een inclusieve organisatie.

Doelen en activiteiten

Wij geloven dat verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden kunnen leiden tot meer creativiteit en innovatie. We dragen bij aan het creëren van een omgeving waarin mensen met verschillende achtergronden van elkaar kunnen leren en ideeën kunnen aandragen om culturele- en taalbarrières te overwinnen, en waarin iedereen persoonlijk en professioneel kan groeien en kan bijdragen aan de missie van TNO. Daarom organiseren we netwerkevenementen, workshops, trainingen en werken we nauw samen met het bestuur van TNO.

Ambassadeurs

Op dit moment wordt de Culturele en Internationale Diversiteit community geleid door Lucia Tealdi. Lucia werkt als wetenschapper in het domein ICT, Strategie & Beleid (ISP). De ambassadeur(s) worden ondersteund door een team van collega's uit heel TNO (en de wereld) die helpen een sterk netwerk binnen TNO te creëren.