Direct naar de inhoud

Het TNO-merk

Kwaliteit en innovatiekracht – daarvoor staat het merk TNO. Het merk is zo’n wezenlijk onderdeel van ons imago, dat we het zo goed mogelijk beschermen. Als u het TNO-merk tegenkomt wilt u tenslotte zeker weten dat wij er ook echt bij zijn betrokken.

Het TNO logo, een beschermd merk

Voor TNO als publieke organisatie is het belangrijk om herkenbaar te zijn op basis van identiteit en reputatie. Ons merk is daar onlosmakelijk aan verbonden. Het toont het onderscheid met soortgelijke producten en diensten van andere organisaties.

Het label Innovated with TNO, vindbaar op innovatieve producten met TNO kennis

Waar komt u het tegen?

U komt het TNO-merk tegen bij producten en diensten die wij voor eigen rekening en risico op de markt brengen. Bijvoorbeeld in een TNO-rapport of een Europees onderzoeksproject. Daarnaast is er het speciale label ‘Innovated with TNO’. Dat is specifiek bedoeld voor externe partijen die unieke innovaties op de markt brengen waarin TNO-kennis en –technologie zijn verwerkt.

Waarborg voor onafhankelijk onderzoek

Het TNO-merk weerspiegelt onze goede naam en wordt overal ter wereld herkend als waarborg voor onafhankelijk onderzoek. Zo geldt de bescherming voor producten en diensten in de Europese Unie, de Verenigde Staten, de BES-eilanden, Curaçao, Aruba, St. Maarten, Brazilië, Chili, Rusland, China, Japan, Zuid-Korea, Singapore, Indonesië en Qatar.

Gebruik van het TNO-merk

Aan het gebruik van het TNO-merk zijn strikte voorwaarden verbonden. Wilt u ons merk gebruiken? Neem contact op met TNO via: [email protected].

Contact met TNO
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.