Open innovatie bij Holst Centre

TNO en het Belgische onderzoekscentrum imec werken sinds 2005 intensief samen in Holst Centre een open innovatie initiatief voor Flexibele Elektronica en Draadloze Sensortechnologie. Imec verricht onderzoek dat tot de wereldtop behoort in het domein van nano-elektronica en nanotechnologie.

Het onderzoekscentrum telt meer dan 1.750 medewerkers waarvan meer dan 550 industriële residenten en gastonderzoekers. Imec's onderzoek wordt toegepast in betere gezondheidzorg, slimme elektronica, hernieuwbare energie en veiliger transport. Holst Centre werkt met hetzelfde open-innovatie businessmodel als imec, wat betekent dat industriële en academische spelers vanuit de hele waardeketen samenwerken in gedeelde onderzoeksprogramma's. De ontwikkelde generieke kennis is drie tot tien jaar vooruit op marktintroductie en slaat daarmee de brug tussen fundamenteel (academisch) onderzoek en commerciële productontwikkeling.

Nieuws

Toekomst Holst Centre komende jaren verzekerd door brede financiering

06 september 2016
De onafhankelijke R&D organisatie Holst Centre is voor de komende jaren verzekerd van voldoende publieke financiering. Lees verder

Volg hier het nieuws over Holst Centre

Partners van TNO
Contact

Ir. Jaap Lombaers

  • Holst Centre
  • Solliance
  • 3D Printing
  • Flexibele Electronica
  • Medische Apparatuur
E-mail

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.