Open innovatie bij Holst Centre

TNO en het Belgische onderzoekscentrum imec werken sinds 2005 intensief samen in Holst Centre een open innovatie initiatief voor Flexibele Elektronica en Draadloze Sensortechnologie. Imec verricht onderzoek dat tot de wereldtop behoort in het domein van nano-elektronica en nanotechnologie.

Het onderzoekscentrum telt meer dan 1.750 medewerkers waarvan meer dan 550 industriële residenten en gastonderzoekers. Imec's onderzoek wordt toegepast in betere gezondheidzorg, slimme elektronica, hernieuwbare energie en veiliger transport. Holst Centre werkt met hetzelfde open-innovatie businessmodel als imec, wat betekent dat industriële en academische spelers vanuit de hele waardeketen samenwerken in gedeelde onderzoeksprogramma's. De ontwikkelde generieke kennis is drie tot tien jaar vooruit op marktintroductie en slaat daarmee de brug tussen fundamenteel (academisch) onderzoek en commerciële productontwikkeling.

Partners van TNO
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.