TNO en het MKB

Als mkb-ondernemer denkt u voortdurend na over innovatieve producten, diensten of bedrijfsprocessen. Maar waar moet u beginnen? En op wie kunt u een beroep doen als u dat innovatieve product of proces wilt realiseren? Voor het antwoord op deze en vele andere vragen die te maken hebben met innovatie, bent u bij TNO aan het goede adres.

Innoveren is dé manier om uw rendement en marktpositie te verbeteren. TNO ondersteunt u daar graag bij. Dat kan ook met meerdere bedrijven tegelijk. Bijvoorbeeld door samen een nieuw product te ontwikkelen, uw productieproces te vernieuwen of door inzicht te geven in nieuwe technologische mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met de technologie, het totale innovatieproces, of met het bijeenbrengen van de juiste partners in de keten. TNO maakt lastige innovatietrajecten overzichtelijk zodat uw plannen geen plannen blijven.
Samen innoveren rendeert!

Wat kan TNO voor u doen?

Of u nu een individuele ondernemer bent of verenigd in een branche of aangesloten bent bij een keten, TNO ondersteunt u door het beschikbaar stellen van kennis en nieuwe technologieën. Wij dragen graag bij aan het realiseren van uw innovatie-ambitie. In het menu links op dit scherm vindt u hier informatie over. TNO verbindt mensen en kennis met elkaar om innovatie tot een succes te maken.

Met wie kunt u contact opnemen?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat TNO voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u in de rubriek Contact.

Samenwerkingspartners

Om u nóg beter te ondersteunen werkt TNO samen met een aantal organisaties. Wij werken onder anders samen met MKB-Nederland, MKB-Servicedesk, Kamer van Koophandel, RVO en brancheverenigingen. Elke samenwerkingspartner heeft expertise beschikbaar die u kan helpen om uw product of dienst zo succesvol mogelijk te laten worden.

Nieuws

Gratis e-book ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ helpt ondernemers vernieuwen

20 januari 2015
Als ondernemer moet je blijven vernieuwen om te kunnen concurreren en te groeien. Het e-book ‘Eerste Hulp bij Innovatie’ van TNO, MKB Servicedesk en MKB-Nederland helpt ondernemers hierbij en biedt stappenplannen,... Lees verder

Samenwerken met TNO
Contact

Ir. Erik Ham

  • Programma Manager MKB
  • technologie zoekt ondernemer
  • Clusters
E-mail

Wil je de laatste ontwikkelingen volgen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.