Get to know TNO webinars

Ben jij een BSc-, MSc- of PhD-student en op zoek naar een interessante stage, traineeship of startersfunctie? In de 'Get to Know TNO' webinars vertellen onze trainees je alles over de carrièremogelijkheden. Schrijf je in of kijk een webinar terug en ontdek of werken bij TNO iets voor jou is.

Ontdek werken bij TNO

Volg onze´Get to know TNO´ webinars en krijg een kijkje in onze keuken. Vanuit de studio vertellen onze wetenschappers je alles over werken bij TNO vanuit specifieke thema's. We bespreken diverse onderzoeken die we vanuit ieder thema uitvoeren.

Tijdens de webinars krijg je bovendien de kans om al je vragen te stellen over bijvoorbeeld de organisatie, de werksfeer en onze ontwikkelingsprogramma's. Onze recruiters en trainees delen graag hun ervaring met je.

Na het volgen van een webinar weet je of TNO in de nabije of verre toekomst een interessante werkgever voor jou is. Zie je een webinar staan met een thema dat je interessant lijkt? Kijk hem terug en ontdek wat TNO jou te bieden heeft. De webinars zijn Engels gesproken en duren ongeveer twee uur.

De eerstvolgende live webinar staat gepland voor medio 2023.

Opgenomen webinars terugkijken

Wil je meer weten over ons werk in verschillende vakgebieden en kennismaken met onze organisatie? Bekijk dan de opgenomen webinars over energie en duurzaamheid, mobiliteit en luchtkwaliteit en gezondheid en veiligheid.