Direct naar de inhoud

Werken bij Defensie & Veiligheid van TNO

We bieden prachtige uitdagingen binnen ons Defensie & Veiligheidsdomein én we breiden uit! Spreekt het je aan om een bijdrage te leveren aan de fysieke en digitale veiligheid binnen Nederland maar ook daarbuiten? Wil je deel uitmaken van een team waarmee je kennis en technologie voor defensie, politie, brandweer of het bedrijfsleven ontwikkelt? Met innovaties die daaruit voortvloeien bied jij straks wellicht support aan de mensen die zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid.

We zijn hard op zoek naar recent afgestudeerde technische WO-studenten, PhD-ers/kandidaten met een aantal jaren werkervaring en geïnteresseerd in een baan bij TNO.  Lijkt het je een uitdaging om te werken aan opdrachten die TNO uitvoert voor onder andere de Politie, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid, check dan onderstaande vacatures.

Meer info

Als je eerst meer wilt weten over de projecten waar we aan werken of gewerkt hebben, bekijk dan onze roadmaps op: https://www.tno.nl/nl/aandachtsgebieden/defensie-veiligheid/roadmaps/

Wil je meer weten over de unit Defensie & Veiligheid?
Kijk dan op https://www.tno.nl/nl/aandachtsgebieden/defensie-veiligheid/

Solliciteren? Bekijk dan onderstaande vacatures!

Vakgebieden

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.