Direct naar de inhoud

Draag als projectmanager bij aan de wereld van morgen

Bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen, zoals de energietransitie, de digitale transformatie, of onze veiligheid en gezondheid. Zie je het voor je? Als projectmanager bij TNO werk je met toegepast onderzoek aan pragmatische, tastbare oplossingen. Wat denk je van gevels als energieopwekker dankzij warmte-absorberende coating? Games om militairen te trainen voor missies? Of machine learning voor het vroegtijdig opsporen van type 2 diabetes bij kinderen? Voor welk werkveld je ook kiest, bij TNO maak jij met je technische achtergrond en projectmanagementskills altijd het verschil.

Bekijk nu onze vacatures voor een functie als projectmanager

Vacatures

Wie jij bent

Jij krijgt energie van het werken op het snijvlak van onderzoek en pragmatische toepassingen. Met jouw inhoudelijke kennis, communicatieskills en overtuigingskracht weet je klanten, partners, financiers én je collega’s mee te krijgen. Want samen behaal je de beste resultaten. Herken je jezelf hierin? Bekijk onze vacatures, bepaal wat bij jou past en solliciteer!

Wat ga je doen je als projectmanager bij TNO?

Je managet meerdere projecten tegelijk. Voor ieder project achterhaal je de behoefte achter de onderzoeksvraag. Ook breng je de kaders en de belangen van de betrokken partijen in kaart. Je organiseert en plant het onderzoek, monitort de voortgang, bewaakt het budget en bent verantwoordelijk voor de resultaten. Die variëren van haalbaarheidsstudies en proofs-of-concept tot demonstrators.

De ene keer werk je voor één klant. De andere keer leid je een project met verschillende stakeholders. Bij TNO brengen we namelijk bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen. Het vraagt dan ook wat van jouw leidinggevende skills om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ook coach je je vaak diverse en multidisciplinaire teams van onderzoekers en experts. Want samen kom je tot resultaten die ertoe doen!

Vind de projectmanager vacature die bij jou past

Bij TNO kun je kiezen uit projecten binnen heel veel onderzoeksgebieden. Of pas je innovaties toe op onze eigen hoogwaardige gebouwen, infrastructuur en installaties. Wat jou ook motiveert, werken bij TNO betekent bijdragen aan een veilige, duurzame, gezonde en digitale samenleving. Bekijk de vacatures en solliciteer!

Actuele vacatures

Projectmanager Bouw, Infrastructuur en Maritiem

 • Delft
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan de wereld van morgen. Zie jij het voor je? Word projectmanager bij TNO in Delft.

Senior Projectmanager Structural Dynamics

 • Delft
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan veilige inzetbaarheid van nieuwe of bestaande constructies. Zie jij het voor je? Word senior projectmanager bij Structural Dynamics bij TNO in Delft

Senior Projectmanager Verduurzaming Bouw

 • Delft
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan de wereld van morgen. Zie jij het voor je? Word projectleider bij TNO in Delft.

Project manager Employer Branding

 • Den Haag
 • hbo
 • Parttime - 32
 • Vacature

Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van TNO. Zie jij het voor je? Word Project manager Employer Branding bij TNO in Den Haag.

Senior Projectleider Weapon Systems

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan de veiligheid van morgen Zie jij het voor je? Word Projectleider bij TNO in Den Haag.

Vacatures

Wat doen collega projectmanagers bij TNO?

Je bent als projectmanager in goed gezelschap en vindt collega-projectmanagers door de hele organisatie heen. Ontdek hoe de dag van een projectmanager bij TNO eruit ziet!

‘TNO is een prachtig speelveld om maatschappelijk relevante dingen te doen’. - Noura El Ouajdi is programma manager van het Consortium for Automated Security Operations (ASOP), dat de strijd aanbindt met geraffineerde cyberaanvallen en andere complexe beveiligingsrisico’s.

Lees verder

“Onze bedrijfsvoering wordt een showcase voor ons onderzoek”.
TNO wil een grote stap maken naar nog duurzamere onderzoeksfaciliteiten. Dat is ook de missie van Mathieu Baas, program manager Energy & Sustainability op de afdeling Corporate Real Estate & Facilities. "Veel van de expertise hiervoor hebben we al in huis."

Lees verder

Als Projectmanager bij TNO maak je elke dag impact

Werken bij TNO is werken met impact. Of het nu gaat om vernieuwingen bij defensie, het bestrijden van cybercriminaliteit, verduurzaming van de (maritieme) industrie en de gebouwde omgeving, innovaties in de gezondheidszorg, de digitale identiteit van de toekomst of bevordering van de circulaire economie. Bekijk zelf welke impact collega-TNO’ers hebben op de maatschappij, als project- of programmamanager.

“Willen weten hoe de wereld in elkaar zit en die vervolgens verbeteren”. Nadine Wennersbusch is senior projectmanager op de afdeling Sustainable Process & Energy Systems. Met haar analytische blik draagt ze graag bij aan alles wat er komt kijken bij de projectuitvoering. Projectmanagement is haar daarom op het lijf geschreven.

Lees verder

Mathilde Miedema lanceert met TNO Innovation for Development (I4D) innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen in lage- en middeninkomenslanden. Zo werkt TNO aan meer gelijkheid in de wereld.

Lees verder

Bekijk nu onze vacatures voor een functie als projectmanager

Vacatures
Vakgebieden

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.