Samen met drie belangrijke partners op het gebied van cyber security stelt TNO jaarlijks het European Cyber Security Perspectives rapport samen. Met deze set inhoudelijke artikelen willen we onze inzichten delen ten aanzien van recente ontwikkelingen, initiatieven en successen op het gebied van cyber security, cyber crime en cyber resilience. 

Het European Cyber Security Perspectives rapport wordt samengesteld door KPN, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), Team High Tech Crime van de politie en TNO. Door de expertise van vier partijen met uiteenlopende rollen in het cyber security speelveld te verenigen, hopen we een frisse kijk te bieden op maatschappelijk relevante thema’s en ontwikkelingen. Dit doen we niet zozeer met kale feiten en statistieken, maar door inhoudelijk in te gaan op trends, cases en praktijkervaringen.

Door onze ervaringen en inzichten te delen, hopen we een impuls te geven aan verdere vernieuwing op het gebied van cyber security en cyber resilience, zowel binnen als buiten Nederland.

European Cyber Security Perspectives 2019

Lees meer
Thema

10 cybersecurity uitdagingen en innovaties

Wat moeten we doen om de cyberveiligheid in Nederland te vergroten? Welke cyberdreigingen staan ons nog te wachten? Bij TNO werken we samen met organisaties aan cybersecurity uitdagingen die vandaag de... Lees verder
Contact

Ir. Richard Kerkdijk

  • security
  • information security
  • cyber security
  • security monitoring
  • incident response