Nieuwsbrief

Regelmatig verschijnt een Update van het Tech Transfer Programma, waarin aandacht voor nieuwe proposities en informatie over onze spin-offs.

Aanmelden Update Tech Transfer

Aanmelden

Overzicht van de Updates:


Update Tech Transfer 2020-4 (november 2020)
In aanwezigheid van de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaatbeheer is Relement bekend gemaakt als 25e TNO spin-off. Tijdens het digitale bezoek is ook de digitale publicatie met alle 25 TNO spin-offs openbaar gemaakt.

Update Tech Transfer 2020-3 (oktober 2020)
Deze maand aandacht voor scheurdetectie in metselwerk, gevels die energie opwekken door een innovatieve coating, kwantumtechnologie en een biosensor voor de analyse van een druppel bloed.

Update Tech Transfer 2020-2 (juli 2020)
Deze maand opgenomen de nieuwe versie van 'TNO Spin-offs in the spotlight' incl. de zes spin-offs die in 2019 zijn opgericht, de warmtepomp van Blue Heart Energy en het 3D printen van medicijnen van Pharmaprint.

Update Tech Transfer 2020-1 (mei 2020)
In deze Update aandacht voor de jaarrapportage 2019 van Tech Transfer en de 2 spin-offs Studio Automated en AMSYSTEMS. Studio Automated maakt het mogelijk sportwedstrijden live te streamen en AMSYSTEMS kan door een speciale technologie het 3D printen versnellen. Geïntereresseerd in de TNO spin-offs of wil je meer weten over het TT programma, neem dan contact met ons op.

Update Tech Transfer 2019-4 (december 2019) 
In de laatste Update van 2019 aandacht voor Nearfield die in een 2e financieringsronde een investering heeft ontvangen voor de ontwikkeling van een 2e generatie metrologie apparaat.
Verder informatie over de warmtebatterij die in 2019 in de pers veel aandacht heeft gekregen en Roofon, een bedrijf dat dakpannen in alle mogelijke vormen en maten op de markt wil brengen.

Update Tech Transfer 2019-3 (oktober 2019)
In de derde update van 2019 aandacht voor de publicatie 'TNO spin-offs in the spotlight' die in september is verschenen. De twee toekomstige spin-offs Torwash (ontwatering van afvalslib) en 3DBatteries (ontwikkeling van oplaadbare solid state batterijen) zijn op zoek naar investeerders en ondernemers. LeydenJar heeft in de categorie Impact Delivered van EARTO de tweede prijs gewonnen. Lees er meer over in de nieuwsbrief.

Update Tech Transfer 2019-2 (juli 2019)
In de update informatie over twee spin-offs die een bijdrage leveren aan innovaties voor een veilige of energieschone maatschappij. Voorts aandacht voor CollaneX, het bedrijf dat zich richt op genezing van bindweefselvorming in de lever en SALDtech, de onderneming die in een tweede ronde 3M EUR heeft opgehaald.

Update Tech Transfer 2019-1 (april 2019)
In deze update aandacht voor de eerste spin-off van 2019 Delta Diagnostics, de Tech Transfer jaarrapportage van 2018, vier nieuwe proposities die aan het programma zijn toegevoegd en Sightlabs, de spin-off die ransomware aanvallen in het netwerk weet te detecteren.

Update Tech Transfer 2018-1 (december 2018)
In de eerste Update van TNO Tech Transfer is LeydenJar met een nieuw type batterij onder de aandacht gebracht en worden een aantal artikelen genoemd die over onze spin-offs in de media zijn verschenen.


Heb je interesse in onze technologieën of wil je een bijdrage leveren aan het naar de markt brengen hiervan, neem dan contact met ons op. 

Technology Transfer
Contact

Susanna Rademaekers