Semicon en quantum

Kleinere en krachtigere chips. Dat is waar semicon en quantum elke dag weer naar streeft. En daar helpen wij bij, met onze oplossingen voor halfgeleiderapparatuur.

Onze rol in semicon en quantum

De industrie streeft elke dag naar kleinere, efficiëntere en krachtigere chips. De uitdaging is om deze chips ook zo kostenefficiënt mogelijk te produceren.

Volg de laatste ontwikkelingen

12 resultaten, getoond 6 t/m 10

Optica

Informatietype:
Artikel
Expertisegroep Optica levert technische oplossingen van wereldklasse voor high performance compacte optische systemen in veeleisende omgevingen. Ontdek hoe.

Apparatuur detecteert en meet kleine deeltjes

Informatietype:
Artikel
Om microscopisch kleine oppervlakken te meten en onderhouden gebruiken we scanning probe microscopy en onze speciale scanner, de Rapid Nano.

Concepten voor metrologie en apparatuur

Informatietype:
Artikel
We ontwikkelen nieuwe machineconcepten, waaronder optische lithografie, optische metrologie en scanning probe microscopy (SPM). Lees meer.

Voorkomen verontreiniging ultravioletlithografie

Informatietype:
Artikel
TNO is koploper in vervuilingsbeheersing, zowel bij immersie-lithografie-tools als bij recente innovaties in EUV-lithografie.

Onze rol in semicon en quantum

Informatietype:
Artikel
Semicon en quantum zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor de industrie. We ontwerpen halfgeleiderapparatuur samen met onze partners.