Maritieme constructies

Bij TNO werken we aan veilige en betrouwbare maritieme constructies. Dat doen we met onderzoek naar fundaties, alternatieve brandstoffen, verbindingen en scheepstrillingen. Ontdek onze innovaties voor op zee.

Efficiëntie en veiligheid op zee

Efficiëntie en veiligheid op zee. Daarvoor maken we ons sterk met onderzoek naar onder andere fundaties en verbindingen.

Volg de laatste ontwikkelingen

5 resultaten, getoond 1 t/m 5

Koning bezoekt Noordzee voor de toekomst van energie

Informatietype:
Nieuws
25 augustus 2022
Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan diverse locaties op de Noordzee waar aan de toekomst van het energiesysteem wordt gewerkt, met offshore wind, zon en groene waterstof.

Alternatieve brandstoffen

Informatietype:
Artikel
TNO draagt eraan bij dat alternatieve brandstoffen technisch en economisch verantwoord kunnen worden ingezet in de scheepvaart.

Maritieme constructies: efficiëntie en veiligheid op zee

Informatietype:
Artikel
Efficiëntie en veiligheid op zee. Daarvoor maken we ons sterk met onderzoek naar onder andere fundaties en verbindingen. Ontdek wat we allemaal doen.

Emissiearm bouwen: het Rijk trekt 50 miljoen euro uit

Informatietype:
Nieuws
16 november 2021
De overheid trekt 50 miljoen euro uit voor een kennis- en innovatieprogramma dat zich de komende 2,5 jaar richt op emissiearm bouwen.

Sustainable shipping

Informatietype:
Webinar
28 januari 2021
1 aflevering

Tijdens het DOTC webinar over sustainable shipping wordt je meegenomen in de onderzoeken en technologieën om 100% emissievrije schepen in de vaart te brengen en vooruitgang te boeken naar een emissievrije maritieme sector.