
TNO lanceert nieuwe merk & werk campagne: #ditisonzetijd
TNO laat graag zien welke impactvolle bijdrage ze levert ten aanzien van de grote uitdagingen waar onze samenleving voor staat. Daarnaast is van belang om als TNO het beste talent in huis te halen om voorop te blijven lopen op innovatief gebied.
We leven in onzekere tijden. Vol wereldwijde uitdagingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en digitalisering. TNO ziet juist in deze tijd veel mogelijkheden. Met een trackrecord van meer dan 90 jaar heeft TNO de ervaring en kennis om samen met partners te excelleren op het gebied van innovatie.
TNO richt zich met de nieuwe merkcampagne #ditisonzetijd op de samenleving in de breedte, overheid, ondernemers en talent op de arbeidsmarkt. En nodigt iedereen uit om samen met TNO de samenleving veiliger, duurzamer en gezonder te maken. Geholpen door alle digitale mogelijkheden die we vandaag de dag hebben.
Merkcampagne en talentwerving
TNO start de campagne medio maart 2023 met als campagnethema voor het merk #ditisonzetijd. In de doorvertaling naar de arbeidsmarkt wordt talent uitgenodigd om bij TNO Tijdmaker te worden. Wat erop neerkomt dat we hen oproepen om te komen werken bij TNO en een stempel te drukken op deze tijd.
Dit is onze tijd campagne
Lees meer over de 'Dit is onze tijd' campagne.
Neem contact met ons op
Laat je verder inspireren
Datagedreven aanpak maakt wegonderhoud efficiënter en duurzamer
Door de conditie van de draagkracht van alle rijkswegen gedetailleerd in kaart te brengen, kan onderhoud proactiever, efficiënter en duurzamer worden georganiseerd. Deze datagedreven aanpak van het wegennet is een van de projecten binnen het Afsprakenkader van IenW, Rijkswaterstaat en TNO.


Onderzoeksresultaten meerjarig vraaggestuurd cybersecurity onderzoeksprogramma 2019-2022
Tussen 2019 en 2022 heeft TNO in samenwerking met het NCSC een viertal vraaggestuurde onderzoeken uitgevoerd. De onderwerpen komen uit de NCSC onderzoeksagenda: herstelvermogen, cyber foresight, supply chain risk en kwantificeren van cyberrisico's.
Jonger naar de tandarts, later minder gaatjes
Uit onderzoek van UMCG, TNO en de Erasmus Universiteit blijkt dat kinderen die vanaf de doorbraak van het eerste tandje naar de tandarts of mondhygiënist worden verwezen, op 5-jarige leeftijd minder beginnende gaatjes hebben dan kinderen die niet worden verwezen.


Tijdmakers: 200 keer minder iridium nodig voor groene waterstof productie
In deze aflevering van Tijdmakers, spreken we tijdmaker Lennart van der Burg, Cluster manager Green Hydrogen over de doorbraak ontwikkeling in elektrolysers, en over hoe we op grotere schaal groene waterstof kunnen produceren.


Van plasticvrij naar toekomstbestendige plastics
De toenemende vraag naar plastics vereist een structurele verandering. Om dat te kunnen verwezenlijken presenteren we samen met Fraunhofer UMSICHT een whitepaper met vier strategische benaderingen voor een circulaire economie.

