Reinier Grimbergen

Reinier Grimbergen

Functie:
Business developer
Reinier Grimbergen

Reinier is een chemicus met een passie voor zowel duurzaamheid als wetenschap en heeft zo’n 20 jaar ervaring in de internationale chemische industrie. Zijn focus heeft altijd gelegen op duurzaam gedreven innovaties. Tot zijn vaardigheden behoren thought leadership, strategieontwikkeling & implementatie, R&D en innovatiemanagement, people management & coaching, projectmanagement en presentatie & communicatie.

In zijn huidige functie als principal consultant werkt hij aan de Industriële Transformatie, op het snijvlak van de energie- en de grondstoftransitie. De grootste technologische uitdagingen zijn industriële elektrificatie en circulariteit van grondstoffen, gedreven door de Europese Green Deal.

Hij heeft ook een ondersteunende rol in het VoltaChem Shared Innovation Programme over industriële elektrificatie en het Brightsite Kenniscentrum op Chemelot.
Reinier is onder meer voorzitter van het SusChemNL National Technology Platform en bestuurslid van het SusChem European Technology Platform in Brussel.

Eindhoven - High Tech Campus 25

High Tech Campus 25
5656 AE Eindhoven

Postadres

Postbus 6235
5600 HE Eindhoven