
Tech Transfer
Innovaties en technologie sneller naar de markt brengen. Zodat de maatschappij en het bedrijfsleven technologieën sneller kunnen gebruiken. Dat is het doel van ons Technology Transfer-programma. Voor dit programma zijn we altijd op zoek naar investeerders en ondernemers.
Van technologie naar spin-off
In het Tech Transfer-programma kijken we of we van een interne technologie een nieuw bedrijf kunnen maken. Of dat we kunnen zorgen voor een licentieovereenkomst naar een bestaand bedrijf. Binnen projecten doen we onder andere marktonderzoek, stellen we een businessplan op en maken we afspraken.
Na het succesvol afronden van het Technology Transfer-programma is er een spin-off met een gevalideerde waardepropositie en een businessplan. Inclusief een toegewijd team en de nieuwste technologie met intellectuele eigendomsrechten (IP-rechten).
Spin-offs
Wil je meer weten over de spin-offs of wil je een bijdrage leveren aan de technologieën? Bekijk de spin-offs of neem contact op met de ondernemer.
Projecten
Benieuwd welke Tech Transfer-projecten nu lopen?
Boek: How to become investor ready
In het boek 'how to become investor ready' (pdf) behandelen schrijvers Rolph Segers en Stefan van der Ploeg alle vereiste stappen die nodig zijn om tot een degelijk businessplan te komen, waarmee je investeerders kunt benaderen. Wil je een fysiek exemplaar? Bestel deze hier.
Investeerders en strategisch partners gezocht
De projecten zijn vaak op zoek naar externe investeerders en strategische partners die helpen om de nieuwe onderneming te bouwen en de eerste producten te lanceren. Met ons als strategisch partner ben je verzekerd van een continue en betrouwbare dealstroom voor je pijplijn. Zo haal jij concurrentievoordeel in een steeds veranderende markt. Wil je investeren of strategische partner worden? Neem contact op via [email protected].
Neem contact met ons op
Laat je verder inspireren
Datagedreven aanpak maakt wegonderhoud efficiënter en duurzamer
Door de conditie van de draagkracht van alle rijkswegen gedetailleerd in kaart te brengen, kan onderhoud proactiever, efficiënter en duurzamer worden georganiseerd. Deze datagedreven aanpak van het wegennet is een van de projecten binnen het Afsprakenkader van IenW, Rijkswaterstaat en TNO.


Jonger naar de tandarts, later minder gaatjes
Uit onderzoek van UMCG, TNO en de Erasmus Universiteit blijkt dat kinderen die vanaf de doorbraak van het eerste tandje naar de tandarts of mondhygiënist worden verwezen, op 5-jarige leeftijd minder beginnende gaatjes hebben dan kinderen die niet worden verwezen.


Tijdmakers: 200 keer minder iridium nodig voor groene waterstof productie
In deze aflevering van Tijdmakers, spreken we tijdmaker Lennart van der Burg, Cluster manager Green Hydrogen over de doorbraak ontwikkeling in elektrolysers, en over hoe we op grotere schaal groene waterstof kunnen produceren.


Van plasticvrij naar toekomstbestendige plastics
De toenemende vraag naar plastics vereist een structurele verandering. Om dat te kunnen verwezenlijken presenteren we samen met Fraunhofer UMSICHT een whitepaper met vier strategische benaderingen voor een circulaire economie.


Nederland neemt voortouw in ontwikkeling derde generatie electrolyser
In het project 'Derde-generatie electrolyzers' werkt een consortium onder leiding van TNO aan de ontwikkeling van een compleet nieuw type electrolyser. Dit nieuwe ontwerp zal hogere efficiency, lagere kosten en een circulair ontwerp bieden, met als doel het faciliteren van grootschalige productie van groene waterstof.

