Start bij TNO als trainee

Bij TNO innoveren we voor een gezonde, veilige, digitale en duurzame samenleving. En voor een sterke economie. Hoe wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? Hoe groot kan jouw impact zijn? Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je. In het voorjaar 2023 opent de eerstvolgende sollicitatieprocedure voor het traineeprogramma.

Over het trainee programma

Bij TNO kom je te werken binnen een toonaangevende onderzoeksorganisatie, waar je met collega’s werkt aan innovaties voor de wereld van morgen. Dat innoveren gebeurt binnen verschillende afdelingen, die ieder hun eigen specialisme hebben: van defensie en veiligheid tot kunstmatige intelligentie.

Het TNO-traineeprogramma bied je de mogelijkheid om in twee jaar tijd te verkennen wat het beste bij jou past. Het programma is zo ingericht dat je op drie verschillende plekken komt te werken – en daarbij neem jij het voortouw. Er zijn binnen TNO ruim zestig afdelingen en meer dan vijf functierollen die je op je kan nemen, dus dat biedt veel mogelijkheden.

Zo kan je bijvoorbeeld beginnen op het thema circulaire economie, vervolgens ga je als projectleider aan de slag gaan bij een stafafdeling, om je traineeprogramma te eindigen als consultant in een team die zich bezighoudt met de energietransitie. Kortom: jij kan zelf het traineeprogramma vormgeven op basis van jouw talenten en ambities. Zo leer je tegelijkertijd de organisatie goed kennen en heb je een mooie stap gezet in je loopbaan bij TNO.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een belangrijk onderdeel van het traineeship is jouw eigen groei. Wat je talent of ambitie ook is, je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Om dat te faciliteren krijg je een persoonlijke coach toegewezen, zijn er intervisiebijeenkomsten, en volg je trainingen, cursussen en workshops die gericht zijn op jou als trainee.

Met elke innovatie draag ook jij bij aan het leven van morgen. Begin daarom als TNO-trainee en werk met ons aan een toekomst die duurzamer, veiliger en slimmer is. Zie het voor je!

Wat wij bieden

  • De mogelijkheid om te werken aan de wereld van morgen.
  • Maatschappelijk betrokken collega’s die experts zijn in hun vakgebied.
  • Een uitdagende omgeving.
  • De mogelijkheid om te verkennen en jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
  • Drie verschillende werkplekken in verschillende vakgebieden en functierollen.
  • Een fulltime functie met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Uitzicht op een vaste baan bij TNO.