Ons werk

Adaptief door slim innoveren

Adaptief door slim innoveren

Het is je een raadsel; aan ambitie, innovatieve ideeën en competente medewerkers geen gebrek. Toch is het voor jou evident dat defensie haar innovatieve vermogen flink op kan schroeven om haar operationele prestaties in de toekomst te kunnen garanderen.

Technologische ontwikkelingen vanuit de civiele wereld volgen elkaar in een duizelingwekkend tempo op. En jij wil dit speelveld niet alleen continu blijven overzien, jij wil leidend zijn in het optimaal benutten van de technologieën die ook voor de krijgsmacht relevant zijn.

Om als Defensie te kunnen rekenen op een continue stroom van succesvolle innovaties, vraagt dit een slim georganiseerd innovatieproces.

Je begint met grip krijgen op jouw innovatieproces. Dat doe je met behulp van de zes kritische innovatiecapaciteiten die specifiek voor de defensieorganisatie bepalend zijn voor het innovatievermogen van jouw eenheid.

Downloads

Slim innoveren

energizer

Slim organiseren van (open) innovatie management binnen Defensie: Visie, model en assessment-tool

rapportage

70 jaar Defensie Onderzoek

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.