Semicon en quantum

Kleinere en krachtigere chips. Dat is waar semicon en quantum elke dag weer naar streeft. En daar helpen wij bij, met onze oplossingen voor halfgeleiderapparatuur.

Onze rol in semicon en quantum

De industrie streeft elke dag naar kleinere, efficiëntere en krachtigere chips. De uitdaging is om deze chips ook zo kostenefficiënt mogelijk te produceren.

Volg de laatste ontwikkelingen

9 resultaten, getoond 1 t/m 5

TOMCA: optische analyse van draagbare medische sensoren

Informatietype:
Artikel

Nauwkeurige en betrouwbare draagbare sensoren die worden gebruikt als medische sensoren. TNO ondersteunt partners bij het ontwerpen en optimaliseren van draagbare optische sensoren.

Microfluïdica voor thermisch beheer met hoge prestaties

Informatietype:
Artikel

Betrouwbare micro-elektronica met een hoge dichtheid, hoge prestaties en bij sommigen applicaties ook een hoog vermogen, met een zeer hoge koelcapaciteit die is geïntegreerd in de micro-elektronica zelf.

Medische instrumenten

Informatietype:
Artikel
Voor betere gezondheidszorg werken we aan technische innovaties die op licht zijn gebaseerd: Medische Fotonica. Ontdek meer over de actuele ontwikkelingen.

Quantumtechnologie in ontwikkeling

Informatietype:
Artikel
Quantumtechnologie zorgt voor technologische vooruitgang. Bekijk de uitleg over superpositie en verstrengeling en lees meer over onze quantumtoepassingen.

Optica

Informatietype:
Artikel
Expertisegroep Optica levert technische oplossingen van wereldklasse voor high performance compacte optische systemen in veeleisende omgevingen. Ontdek hoe.