Slimme industrie

Digitalisering. De nieuwste productietechnologie. En slimme koppelingen tussen mens, machine en product. Dat is ‘smart industry’. Lees hoe en waarom we bij TNO bijdragen aan smart industry.

Voordelen maakindustrie digitaliseren

Optimaal gebruikmaken van digitalisering. Producten, machines en mensen slim aan elkaar koppelen. En de allernieuwste productietechnologieën inzetten.

Volg de laatste ontwikkelingen

11 resultaten, getoond 1 t/m 5

Nederlandse industrie ‘digitale stekkers’ nodig voor verhogen productiviteit

Informatietype:
Insight
15 juni 2022

Om grip te houden op al die data hebben we een sterke en veilige Europese data-infrastructuur nodig, waarmee maakbedrijven hun winstgevendheid en productiviteit kunnen verhogen. Ontdek hoe partners van TNO versneld digitaal transformeren met ‘digitale stekkers’, fieldlabs en trainingen.

Digital twinning: digitaal meten, is weten

Informatietype:
Artikel

Onder de noemer Digital Twinning brengen we data, modellen en het bedrijfsproces bij elkaar en creëren we een Digital Twin.

Data value center smart industry

Informatietype:
Artikel
TNO is 1 van de 10 partners van het data value center - smart industry (DVC-SI). Wij ondersteunen professionals met het optimaal inzetten van data.

SMITZH: de smart industry hub van Zuid-Holland

Informatietype:
Artikel
SMITZH is de smart industry bub van Zuid-Holland en wil de maakbedrijven ondersteunen bij het automatiseren, robotiseren en digitaliseren van hun productie.

Slimme industrie: digitalisering van de maakindustrie

Informatietype:
Artikel
Met slimme industrie kan de maakindustrie digitaliseren. Daarmee kunnen we beschikken over het meest flexibele en best digitaal aangesloten productienetwerk.