Informatietype:
Webinar
Thema:
Maritieme constructies
1 aflevering

Sustainable shipping

Tijdens het Dutch Ocean Technology Center (DOTC) webinar over sustainable shipping, georganiseerd door TNO en TUD, wordt je meegenomen in de onderzoeken en technologieën om 100% emissievrije schepen in de vaart te brengen en vooruitgang te boeken naar een emissievrije maritieme sector. Wat zijn de meest veelbelovende technologieën voor schepen met verschillende operationele profielen, voor nieuwbouw of retrofit? Wat wordt de rol van hernieuwbare energiedragers zoals waterstof, methanol of ammoniak? Hoe ontwikkelt de noodzakelijke regelgeving zich?

Samen verkennen en bespreken we hoe we de uitdagingen kunnen aanpakken en innovaties kunnen versnellen door de ontwikkeling van fundamentele en toegepaste kennis. Vanuit de DOTC in samenwerking met kennispartners en alle stakeholders uit de sector stimuleren en versnellen we innovatie om het Nederlandse maritieme ecosysteem versterken.

Bekijk het webinar

Laat je verder inspireren

2 resultaten, getoond 1 t/m 2

Maritieme constructies: efficiëntie en veiligheid op zee

Informatietype:
Artikel
Efficiëntie en veiligheid op zee. Daarvoor maken we ons sterk met onderzoek naar onder andere fundaties en verbindingen. Ontdek wat we allemaal doen.

Alternatieve brandstoffen

Informatietype:
Artikel