Event

Automotive Week 'Where Smart Mobility Meets Traffic'

Automotive Campus in Helmond • 26 mrt 2017 - 31 mrt 2017

De Automotive Week 2017 vindt van zondag 26 maart tot vrijdag 31 maart 2017 plaats op de Automotive Campus in Helmond. Tijdens de Automotive Week 2017 komen diverse organisaties samen en bespreken hoe onze toekomstige mobiliteit het beste kan worden georganiseerd en hoe radicale innovaties op het gebied van mobiliteit kunnen worden bevorderd in Nederland. Want hier in Nederland zijn alle ingrediënten aanwezig om nieuwe diensten te ontwikkelen.

Nederland biedt ruimte om nieuwe technologieën in steden als op snelwegen te testen. Publieke en private partijen werken samen onder het motto 'learning by doing' met als doel innovaties te stimuleren en te leren. Want als de innovaties in Nederland werken, kunnen ze ook worden ingezet over de grens.

Het thema dit jaar is 'Where Smart Mobility Meets Traffic' . De wereld van Automotive, Telecom en Internet ontwikkelt zich snel. Tegelijkertijd zijn er aanzienlijke mogelijkheden om de doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren. Tegenwoordig zijn automobilisten en reizigers steeds meer 'connected' en zij verwachten dat wegbeheerders, vervoerders en dienstverleners mee gaan met deze trend. Overheden, bedrijven en onderzoeksinstituten bereiden zich voor op belangrijke wijzigingen in de organisatie van onze mobiliteitsbehoeften. Wat betekent dit voor onze huidige verkeers- en mobiliteitsmanagement en hoe kan de wereld van automotive en mobiliteit nauwer samenwerken? Dit zijn de belangrijkste vragen tijdens de Automotive Week.

Maak kennis met TNO's mobiliteitsoplossingen

Tijdens de Automotive Week 2017 presenteren overheden, bedrijven, onderzoeksinstellingen en onderwijsinstellingen hun ideeën en concrete oplossingen aan de nationale en internationale mobiliteit experts. Ook TNO is aanwezig en verzorgt tijdens de Automotive Week verschillende inspiratiesessies. Maak kennis met SimSmartMobility en truckplatooning. Daarnaast vertrekt 26 maart vanaf het TNO-terrein op de automotive Campus in Helmond de langste stoet volledig elektrisch aangedreven voertuigen om het officiële Guinness Wereldrecord te breken.

Kom ook naar de Automotive week, maak kennis met de mogelijkheden, doe ervaring op en draag ook bij aan slimme mobiliteit!

Ga voor meer informatie naar

automotiveweek.nl
Evenement

Langste stoet volledig elektrisch voertuigen van start in Helmond

Op 26 maart vertrekt vanaf het terrein van TNO op de automotive Campus in Helmond de langste stoet volledig elektrisch aangedreven voertuigen om het officiële Guinness Wereldrecord te breken. Rotaryclub... Lees verder
Agenda
Contact

Dr. ir. Maurice Kwakkernaat

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.