Event

Beton Event 2022 – nieuwe aanpak in de transitie naar duurzamer beton

14 jun 2022

Werk jij aan het verduurzamen van de beton(bouw)sector? Zorg dan dat je op 14 juni 2022 naar het Beton Event in de Van Nelle Fabriek komt. Daar lanceren wij een nieuwe aanpak om de transitie te versnellen en de stap naar duurzamer beton te maken. Hoe? Dat hoor en lees je op 14 juni. Ben jij erbij? 

Ook benieuwd naar onze aanpak voor duurzamer beton?

Schrijf je nu in voor het Beton Event 2022 en mis het niet!

Inschrijven

Wat is het Beton Event 2022

Al meer dan 60 jaar organiseert de Betonvereniging hét toonaangevend netwerkevent van de beton(bouw)sector in Nederland: Beton Event. Het is een plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en kunnen deelnemen aan het congresprogramma.

Wanneer: 14 juni 10.00-18.30
Waar: Van Nelle Fabriek Rotterdam

Op het Beton Event wordt met het thema ‘Panorama Beton, de Verdieping’ voortgeborduurd op de uitkomsten van vorig jaar en blijven we gericht op de volgende 4 onderwerpen:

  • Klimaatadaptatie
  • Energietransitie
  • Verstedelijking
  • Circulariteit

Meer weten over het Beton Event? Kijk dan op de website van het Beton Event.

TNO Insights

Een tweede leven voor bestaand beton

16 december 2021
De productie van beton is verantwoordelijk voor 5 tot 8 procent van de wereldwijde CO₂-uitstoot. Samen met de bouwwereld is TNO op zoek naar oplossingen voor dit probleem. In een eerder artikel hadden... Lees verder
TNO Insights

Op zoek naar het beste recept voor circulair beton

09 december 2021
De productie van beton is verantwoordelijk voor 5 tot 8 procent van de wereldwijde CO₂-uitstoot. Samen met de bouwwereld is TNO naarstig op zoek naar oplossingen voor dit probleem. Er gebeurt momenteel... Lees verder

Agenda
Contact

Wouter Moorlag

  • Market Buildings
  • Infrast & Maritime