Event

Webinar SEWGS: transformeer de industrie met revolutionaire co2-reductietechnologie

29 jun 2022

Om bestaande industriële productieprocessen schoner te maken, heeft TNO een technologie ontwikkeld die zeer efficiënt CO2 afvangt en tegelijkertijd waterstof produceert. Schrijf je nu in voor het webinar op 29 juni en leer meer over de SEWGS-technologie.

SEWGS

SEWGS is een revolutionaire Nederlandse platformtechnologie die bijzonder aantrekkelijk is voor de productie van blauwe waterstof uit industriële restgassen en synthesegas. De industrie kan er bovendien goedkoper, energiezuiniger en grootschaliger waterstof mee produceren dan momenteel mogelijk is met groene waterstof.

Meld je gratis aan voor het webinar op 29 juni

Het webinar vindt plaats op woensdag 29 juni 2022 (15:00 – 16:00 uur CEST). TNO-expert Soledad van Eijk zal met partners de mogelijkheden en potentie van deze technologie presenteren en bespreken. In dit interactieve webinar is er ruimte voor vragen en discussie.

*De voertaal van dit webinar is in het Engels.

Ons werk

SEWGS: revolutionaire technologie voor CO2-reductie en blauwe waterstof productie

Om bestaande industriële productieprocessen schoner te maken, ontwikkelde TNO een technologie die zeer efficiënt CO2 afvangt en tegelijkertijd blauwe waterstof produceert. SEWGS  is een revolutionaire... Lees verder
TNO Insights

10 vragen en antwoorden over CO2-afvang in de industrie met SEWGS technologie

02 augustus 2021
Om de energietransitie op korte termijn haalbaar en betaalbaar te houden, is de inzet van blauwe waterstof essentieel. Met de Nederlandse doorbraakinnovatie SEWGS kunnen staalproducenten en raffinaderijen... Lees verder
Agenda
Contact

Soledad van Eijk