Rainbow Community

De Rainbow Community is een enthousiaste groep medewerkers die aandacht heeft voor diversiteit in seksuele geaardheid en genderidentiteit op de werkplek. Wij geloven erin dat je echt jezelf moet kunnen zijn om het beste uit jezelf te halen en een fijnere werkomgeving te creëren.

Doelen en activiteiten

Wij zijn een groep die bestaat uit LGBTQIA+-medewerkers en hun medestanders, waar mensen elkaar ontmoeten om te werken aan een meer inclusieve werkomgeving bij TNO. Samen met collega's in de hele organisatie doen we ons best om te zorgen voor een werkplek waar iedereen zich welkom voelt. Door het organiseren van inspirerende, leerzame en gezellige activiteiten proberen we te bereiken dat iedereen zich gesteund voelt.

In overleg met het management werken we aan een gezamenlijke visie op inclusiviteit. Om onze beleidsdoelen te realiseren, werken we samen met Workplace Pride, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van LGBTQIA+-werknemers. Als lid van deze organisatie heeft TNO de Declaration of Amsterdam ondertekend, wat TNO's inzet voor deze belangrijke zaak onderstreept. Workplace Pride biedt waardevolle inzichten over belangrijke aandachtsgebieden om inclusie te bevorderen.

Ambassadeurs

Momenteel wordt de Rainbow Community geleid door Francesc Sastre Calabuig, Scientist Specialist op het gebied van materiaaloplossingen. Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected].

TNO_Rainbow_ambassador_sept_2023_01_bewerkt_3