nieuws

Overdracht meerderheid aandelen TNO Bedrijven aan First Dutch afgerond

03 apr 2017

Afgelopen vrijdag heeft TNO de meerderheid van de aandelen in TNO Bedrijven BV verkocht aan First Dutch. Op 16 december vorig jaar tekenden beide partijen de koopovereenkomst en kon de overeenkomst worden voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt. De goedkeuring voor deze transactie is verkregen op 9 maart jl.

TNO Bedrijven heet vanaf nu First Dutch Innovations. Met een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website is het oude TNO Bedrijven aan een geheel nieuwe start begonnen. Het team van First Dutch Innovations bestaat uit het oude team van TNO Bedrijven, aangevuld met twee nieuwe gezichten: Gina van der Werf en Michel van Bremen afkomstig van First Dutch. Zij vormen samen met Victor Elsendoorn (ex TNO Bedrijven BV) het bestuur van First Dutch Innovations.

Nieuws

TNO verkoopt meerderheid van de aandelen TNO Bedrijven BV aan First Dutch

19 december 2016
TNO en First Dutch hebben de overeenkomst getekend op basis waarvan de meerderheid van de aandelen van TNO Bedrijven BV door TNO wordt verkocht aan First Dutch, het innovatieplatform van ondernemer Peter... Lees verder
Nieuws
Contact

Drs. Maarten Lörtzer

  • persvoorlichting
  • woordvoerder
  • media
  • voorlichter
  • pers
E-mail

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.